Sucker for Sinnerup

Sommer-fucking-ferie

image

Okay, så jeg har været ret sløv her på det seneste med indlæg, men 3 eksaminer burde kunne undskylde for det. Med 2 7-taller, et 12-tal og en titel som speciallærer er jeg omsider gået på en meget eftertragtet sommerferie. Jeg har virkelig glædet mig! Nu skal der kobles fuldstændig af, genfundet en masse overskud, få færdiggjort diverse projekter og vores hus og ikke mindst hygget om de der to til-tider skønne børn 😉 ..

Heine og jeg har valgt en form for 7-7 ordning henover sommerferien, så også han får en masse tiltrængt tid med drengene. Min ferie starter sådan for alvor i morgen med fire dage i Vejle, mens Heine hygger med drengene i Silkeborg – forhåbentlig for sidste gang i huset.

Men under alle omstændigheder: Velkommen til den nye blog. Jeg har længe hungret efter at skifte navn og køhbe eget domæne, men jeg synes, det har været udfordrende at finde det helt rigtige navn. Og så er der lige alt det der tekniske, jeg ikke har den mindste forstand på. Da jeg gik fra Heine, blev et nyt navn ikke mindre aktuelt, og jeg synes omsider, at jeg har fundet det helt rigtige navn. Jeg håber, at I er enige og har lyst til at følge med os her. Jeg lover, at det ikke bliver meget anderledes end før – jeg skal nok brokke mig ind i mellem! Jeg skal nok blogge videre om drengene, livet som enlig mor og oveni købet nyforelsket også, jeg skal nok vise drengenes værelser, som de tager form og fortælle om vores hverdag. På godt og ondt. Skiftet handler ikke om at skulle tjene penge og der pludselig kommer enormt mange sponsoreret indlæg. Det handler blot om at finde noget, der passede bedre til os. Til mig. Og om at bruge på en platform der er til at have med at gøre – selv fra en iPad.

God sommer herfra.

1 kommentar

  • Jeg forstår til fulde hvorfor du har skiftet til eget domæne, søde Simone. Det er bare meget bedre – og jeg synes dit nye design/hjem er virkelig flot! Tillykke med den og tillykke med din meget velfortjente sommerferie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sucker for Sinnerup