Højstol

Dagens baby

Var i går meget betaget af sine hjemmesko fra BabySam og havde body på fra H&M, bukser fra Ellos og en hjemmestrikket vest lavet af Noams oldemor Alice – her i huset elsker vi hjemmestrikket veste med fine knapper og har efterhånden nogle stykker af dem og bestiller glædeligt flere hos hende 😉 

Skriv en kommentar

 • Hjemmestrikkede veste hitter også stort hos os i vinterhalvåret. De er perfekte at have på i dagpleje, og giver dem god bevægefrihed samtidig med at de luner. Sidegevinsten er, at de er så forfærdelig nuttede på de små størrelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja lige præcis 😀 jeg er sikker på, at vi får stor gavn af dem, når det bliver koldere.. Og så er babyer virkelig bare skønne i hjemmestrikket veste ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, de striktrøjer er simpelthen også så fine. Olivers farmor har også strikket nogle trøjer, men synes bare ikke at de er så flotte – i hvert fald ikke så flotte som dem Noam har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nårh ej det var da ellers rigtig ærgerligt 🙁 jeg føler mig så privilegeret over, at min mormor er så dygtig og glædeligt gider lave noget til ham – både noget hun selv finder på eller når jeg lige kommer i tanke om noget, jeg mangler til ham 😉 .. Man kan slet ikke købe sig frem til så fint hjemmestrikket tøj, synes jeg ikke, så det er da rigtig ærgerligt, hvis I ikke har ligeså stor glæde af det, som vi har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højstol