Jeg har gjort noget vildt!

Sebra lagersalg

Fredag aften skrev jeg en statusopdatering på facebook, at jeg ville ønske, jeg kunne komme til Sebra lagersalg i Esbjerg om lørdagen.. Herhjemme gik jeg lidt og bandede og svovlede og nærmest trampede i gulvet som en 5-årig – jeg havde hørt, at der skulle være 50 % på rigtig mange af tingene og jeg kan altså snildt nævne 10 ting, Noam ønsker sig til sit værelse. Hurtigt kommenterede en veninde på opdateringen, for hun ville nemlig også rigtig gerne af sted – og heldigvis er hun da både i besiddelse af et kørekort og en bil, så lørdag morgen pakkede vi babyerne og hendes 6-årig steddatter og tog på road-trip til Esbjerg.
Vi ankom netop, som lagersalget startede og forventede begge, at vi skulle stå i kø i 2-3 timer, som vi har gjort et utal af gange til diverse lagersalg i Århus. Men efter blot 40 min var vi allerede inde og så gik høsten ellers i gang. I det hele taget foregik det rigtig pænt, Sebra havde ellers kraftigt frarådet, at man ikke tog børn med, men ingen af os havde pasningsmulighed – men det var virkelig heller intet problem: babyerne var i bæreseler og den 6-årige steddatter var klar på, at hun altså skulle holde fast i min veninde. 
Jeg var på jagt efter: en racerbilspude, en flettet puf til gulvet, taburet og da jeg hørte, at hængegyngerne sælges til kun 400 kr, var jeg helt sikkert på jagt efter sådan en, racerbils sengetøj og andet godt til værelset. Jeg fik laaangt fra, alt det jeg gik efter. Racerbil kollektionen var der desværre ikke meget af, da vi kom ind og hængegyngerne, pufferne og taburetterne var også snuppet for længst. Men heldigvis fik jeg så meget andet godt og kom bestemt ikke forgæves af sted.
Træracerbane, gavepapir og papbog
Træ stabledreng, suttekæde og elefant på hjul
Flettet trækvogn, hæklet racerbil, træ racerbil, abe og raket med musik i
Og så Kili-sengen i turkis, som jeg ellers slet ikke kom efter, men den stod ligeså fint og kiggede på mig. Længe har jeg sukket efter den, men vi har været enige om, at det er rigtig mange penge her og nu og vi måske kunne kigge på den senere, men der stod den altså så fin og flot. Jeg ringede straks Heine op og der var da stille i røret, da jeg nævnte ham prisen – oprindeligt ville jeg have haft den i hvid, men den var snuppet, så valget stod mellem lyseblå og turkis, så jeg tog chancen og er sikker på, at den bliver en rigtig god kontrast til Noams hvide møbler. Alt i alt kom jeg kun af med 3625 kr – ikke tosset! 

6 kommentarer

 • Sikke nogle lækre ting du fik hapset!!
  Bare det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, jeg er også ret imponeret nu, hvor vi kom i sidste øjeblik 😉
   Jamen du må da også bare komme med næste gang 😀 hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv! Hvor er jeg jaloux 😀 Lækre ting i fik jer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt.. Var der sidste år så synes jeg havde fået hva jeg manglede 🙂 og alle de der gode ting var os hurtig snuppet sidste år. :/
  Hvad kostede Kili så? Har du købt en spilledåse? De sælger nemli dem der spiller forkert melodi billigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg må komme i bedre tid næste år 😉
   Jamen den kostede kun 3000 kr, så det var ikke tosset 🙂 Ja altså raketten har spilledåse i sig, men melodien er ganske rigtig – den kostede 50 kr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gjort noget vildt!