Morgenhygge i det lille hus

Bæresele!

Så modtog vi vores bæresele og jeg må indrømme, at jeg blev ret nervøs, efter vi har lånt Maducaen af naboerne – for jeg synes, at den er møg besværlig at tage på, hvis jeg skal være ærlig, Noam sidder underligt og i det hele taget virker han meget ubekvem, idet han pylrer, halvgræder og brokker sig og hurtigt har jeg fået ondt i ryggen af den.. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men Manducaen og jeg passer åbenbart ikke sammen.. Men så er det heldigt, at det ikke er sådan en, vi endte med at bestille 😉
Nej.. Vi endte nemlig med at bestille en Beco Gemini – og den er allerede afprøvet.. Vi var ret hurtigt overbevist om, at det skulle være en Beco, men det var svært at vælge i mellem Butterfly og Gemini – årsagen til, at det skulle være Geminien, var:
 • Den kan krydses på ryggen, det gør den komfortabel og vægten bliver bedre fordelt, så man ikke hurtigt får ondt og det føles knap så tungt.. Hvilket er korrekt efter vores oplevelse, Heine har gået med den i dag og på intet tidspunkt har han brokket sig over vægten eller komforten, som han netop gjorde med Manducaen. Butterflyen bæres på samme måde som Manducaen. I øvrigt er det nemt, når man er alene at tage den af og på, fordi den netop kan krydses på ryggen – således er stropperne lange og fastspændes foran, hvorimod Manducaen spændes på ryggen.
 • Nakkestøtten – jeg synes ikke, at det stof, der er på Manducaen eller Butterflyen, er særlig god eller optimal støtte, hvorimod det på Geminien er fast og fungerer bedre for os. Noam bliver på en anden måde også afskærmet, hvis han har brug for ro uden, at hans hoved bliver .. tynget? ned mod Heine. Nakkestøtten kan hurtigt tages både op og ned.
 • Siddestykket? Kan man vel kalde det, kan reduceres, så også en lille baby under 7 kg kan sidde ergonomisk i bæreselen. Godt nok vejer Noam over 7 kg, men det bliver da helt sikkert nyttigt ved den næste.
 • Noam er en nysgerrig dreng, der observerer meget og vi ser det som en fordel, at han kan vendes udadtil, selvom vi ikke vil benytte os særlig tit af det, tror jeg, at han vil få stor glæde af at kunne følge ekstra meget med, når vi er hjemme.
 • Geminien kan både bæres på ryggen, hoften, mave-mave og ryg-mave.
Vi har i dag været i Ikea, Panduro Hobby, Bilka, Stof&Stil og kan varmt anbefale Geminien! På intet tidspunkt virkede det uoverskueligt at komme ind og ud af den – og man var ikke irriteret over at skulle have den på igen. Noam hyggede sig helt vildt og var slet ikke ked af det eller brokkede sig, når han blev placeret i den og han tog endda også 2 lure i den. Geminien er nem, hurtig og komfortabel og vi er ovenud tilfredse. Er du interesseret i den, kan den købes her til 1099 kr.

Skriv en kommentar

 • åh altså, hvem der bare kunne eje en gemini også, det er så smart at baby kan bæres forud også. Er sikker på det er det helt rigtige valg for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er smadder smart og jeg tror helt sikkert, at vi kan få gavn af det, når det er i begrænset mængder og i vante omgivelser 🙂 .. Tak – det håber jeg også, er nu ret træt af at have så dårlig en erfaring med Manducaen – jeres er jo så fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad var det nu fordelen ved den anden var? At man kunne tage selen af, uden at tage baby ud, og så nemmere skifte mellem mor og far?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var egentlig den eneste grund til, vi overvejede Butterflyen, men Geminien er så nem, at det ikke er et problem at skifte mellem os hurtigt, hvis det skulle blive nødvendigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så tror jeg at jeg ændrer på vores ønskeseddel til den her. Du skriver jo en fantastisk god anmeldelse af den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu har jeg jo ikke prøvet Butterflyen, men jeg prøvede selv Geminien i dag og den er virkelig lækker at gå med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu har jeg jo ikke prøvet Butterflyen, men jeg prøvede selv Geminien i dag og den er virkelig lækker at gå med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenhygge i det lille hus