Tøj til juleaften

Weekend i København

Sidste weekend var vi jo som sagt på en lille familie tur til København, hvor vi besøgte søde Oliver og hans skønne forældre Annette og Jakob.
Vi tog færgen lørdag formiddag, som vi håbede, vi havde timet godt med Noams formiddagslur – det havde vi da også, hvis det ikke var, fordi den unge herre for første gang i lang tid sov længere end normalt, så vi stressede herhjemme med at nå det hele – nå færgen – og han faldt først i søvn, da vi holdte i kø til færgen og vågnede selvfølgelig 10 min senere, da bilen var parkeret og var vågen faktisk hele færgeturen og indtil vi var hjemme hos Oliver. Han klarede det egentlig meget godt og fik en lille lur, da vi pakkede babyerne (pyh – det kan man sige længe endnu) og tog toget til Tivoli, som selvfølgelig var fuldstændig overproppet af mennesker. Det kunne jeg selvfølgelig have sagt mig selv: Tivoli på en lørdag i december, men Heine har faktisk aldrig været i Tivoli og jeg har altid fået at vide, at det er så hyggeligt i december. Jeg tror måske bare, at vi vælger at komme igen en anden dag, hvor der er knap så overfyldt 😉 .. Hjemme igen grovåd Noam af Jakobs mad og da drengene var lagt i seng, sad vi blot og hyggede os, snakkede og mændene lærte hinanden at kende. 
Søndag havde Annette, Jakob og lille Oliver planer, så vi smuttede i Rødovre Centeret for at købe de sidste julegaver og senere mødtes vi til aftensmad, tumleri og mere hygge, inden vi kørte over broen hjem, hvor Noam heldigvis sov hele vejen.
Det var stille og roligt og helt igennem hyggeligt! Vi takker i hvert fald mange gange for weekenden og glæder os rigtig meget til sommer, hvor Oliver og familien kommer til Silkeborg <3

4 kommentarer

  • Det ser rigtig hyggeligt ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var sådan en dejlig weekend, og jeg bliver helt varm inden i af at tænke på den weekend <3 Og hvor er de sidste billeder til sidst skønne (der ligner jeg heller ikke en kegle, haha), hvor vi kigger på hinandens børn <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det var en virkelig skøn weekend 😀
      Haha ej det gjorde du bestemt heller ikke på det andet! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj til juleaften