Babybio

Studiestart?

Sidste år gik jeg på barsel d. 22. februar, netop som jeg havde overstået mit didaktikseminar og dermed bestået praktikken. På læreruddannelsen er der ikke ret mange muligheder i forhold til barsel og netop derfor er det den samme dato, jeg igen sidder på skolebænken. Dog mente min lærer, at de har en uges ferie der, så højst sandsynligt begynder jeg først igen d. 1. eller 4. marts – og gudskelov for det! For Noam er nemlig først i gang med at blive kørt ind i dagplejen og jeg har en milliard bøger og kompendier, der skal læses igennem, inden jeg er helt klar på 4 eksaminer, som jo ligger lige om hjørnet, og selvom han faktisk først i dag har sin første alene dag på 1,5 time, jamen så er jeg simpelthen nødt til at gå i gang nu, hvis jeg skal gøre mig det mindste håb om at nå bare noget af mit pensum! 
Med bøgerne fundet frem kan det virkelig mærkes, at min barsel er ved at komme til en ende – det er skide sørgeligt og jeg er slet ikke klar til at forlade min lille boble! 

2 kommentarer

  • Jeg kunne også godt vænne mig til at være hjemmegående husmor… hvem der dog bare havde råd til det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig svært at vænne sig til tanken om at alt det der barsel bare er slut nu, og først kommer igen, når baby nr 2 kommer :/ Men godt at du har lidt ferie, for du harda godt nok meget der skal læses. Puha!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babybio