Dagplejestart

Babybio

I fredags var Noam og jeg forbi dagplejeren i halvanden times tid, inden vi smuttede videre ned i byen og tog i Babybio sammen med min veninde og hendes datter Filuca. 
Jeg har svoret, at jeg skulle prøve babybio, inden min barsel var forbi og det samme har min veninde, der ikke nåede det i sin forrige barsel og nu hvor indkøring er skudt i gang  og det er min sidste måned på barsel, ja så skulle det altså være!
Noam var egentlig faldet i søvn i autostolen, inden vi nåede ud af Kirstens indkørsel, så forsigtigt puttede jeg ham i barnevognen og det virkede til at lykkedes, indtil han satte sig op i samme øjeblik, filmen begyndte og endte med at være vågen hele filmen igennem, hvorimod Filuca (7 måneder) tog en lur til trods for larm fra film og babyer.
I Silkeborg vælger man desværre ikke selv filmen og i øvrigt er der vidst kun babybio en gang om måneden? Uanset hvad blev det til “Life of Pi” og selvom det i hvert fald ikke var 1. prioritet fra min side af, skulle det prøves og vi hyggede os da også – men jeg tror mere, at det skyldtes selskabet end noget andet. Noam kan nemlig (ÅBENBART!) kravle både op og ned ad trapper, så det var ikke særlig meget film, jeg fik set – og næste gang jeg skal i babybio, skal det helt sikkert være med et spædbarn og ikke en 10 måneder gammel dreng med så meget krudt i måsen – men det er klart værd at prøve!

Selvom det selvfølgelig ikke var i 3d, var det en rigtig flot film og Noam var også fuldstændig fascineret over nogle af dyre-scenerne. Med åben mund lænede han sig tilbage i barnevognskassen, hvor ham og jeg sad og hyggede og var helt opslugt, mens jeg fortsat kiggede mere på ham end filmen 😉 og ellers legede han lidt med Filuca, fik lidt frokost og tossede ellers rundt som altid, så til trods for at han blev snydt for sin lur, var han i smadder godt humør og klarede det rigtig godt.

Med en meget træt dreng gik vi efter filmen hurtigt ned i byen, hvor vi købte en fødselsdagsgave til Noams bedstefars og et nyt vægur hjem til. Jeg elsker at bo i byen og have det hele lige i nærheden! Hold op, hvor er mit liv pludseligt blevet meget nemmere.

3 kommentarer

 • Ih hvor lyder det bare som en hyggelig tur, selv om du var på jagt efter Noam. Det er nok bedst når de er små 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har faktisk været i babybio to gange med mødregruppen og tre gange som familie alle tre, og det har altid fungeret fint 🙂 egentlig bliver det nemmere og nemmere, men kan godt forestille mig, at det bliver sværere, når Dicte skal til at kravle overalt… Eneste minus synes jeg, er at det er ligeså dyrt som en almindelig film. ALtså lige indtil i dag, hvor Bruuns galleri har indført sådan et babykort, så man får 15 kr i rabat, så koster det kun 55 kr.

  Og så er det hver torsdag i den ene biograf, og hver mandag i den anden, og der er to film at vælge mellem hver gang. Århus er vist noget bedre til babybio. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej hvor hyggeligt! Ej jamen jeg er da nødt til at prøve det næste gang, jeg går på barsel – for det var lige sent nok at gøre 😉

   Du har faktisk ret i det med prisen! For man ser den jo slet ikke på samme måde, som hvis man var af sted uden barn – og det er de jo også godt klar over. 55 kr er billigt! Jeg måtte af med 80 kr 😉 Hvad går det der babykort ud på? 🙂

   Ja! Århus er da klart bedre til babybio, lyder det til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagplejestart