Sådan en skal lillebror også have..

Post graviditets mave

Da jeg var gravid med Noam, frygtede jeg meget, hvordan min mave ville komme til at se ud efter fødslen – om huden ville kunne trække sig sammen igen. Da jeg først havde født ham, betød det pludselig ikke så meget, jeg havde fået den største gave af dem alle, og det sidste, jeg tænkte på, var da absolut min mave. Alligevel fik jeg mange kommentarer blot en uge efter fødslen om, at jeg stort set lignede mig selv, og jeg var da ærlig talt også ret forundret over, hvor hurtigt jeg var tilbage i alt mit tøj, og hvordan kiloene raslede af, uden jeg gjorde den mindste indsats.
Men med to graviditeter lige i rap kan jeg alligevel godt blive lidt nervøs for, om huden reagerer på samme måde, om den har bevaret sin elasticitet, og om den kan trække sig ligeså fint sammen igen – og gerne ligeså hurtigt. Derfor har jeg tænkt meget over, hvilken aktiv indsats jeg selv kan gøre med to små drenge inden 8 ugers undersøgelsen, hvor lægen forhåbentlig siger “go” til fysisk aktivitet – hvis jeg da overhovedet har overskud til det 😉 ..
Til det formål har jeg været så heldig at få muligheden for at teste en Belly Binder fra Carriwell straks efter fødslen. Mammashop, der har været så søde at sponsorere mavebæltet, er en webshop fyldt med alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man er blevet mor eller godt på vej til at blive det. De har alt fra ventetøj til bleposer, slynger, nusseklude, brystpumper, frugtnet og meget meget mere. Jeg kan snildt udvælge de første 10 ting, jeg kunne tænke mig derfra bl.a. den her super smarte indsats, hvis man som os er til samsovning. 

Carriwell mavebæltet er af økologisk bomuld og særlig anbefalet efter kejsersnit, men det siges altså også at skulle hjælpe maven med at trække sig hurtigere sammen efter en fødsel. Jeg er meget spændt på det, og jeg skal selvfølgelig nok vise jer resultatet efter noget tids brug. 


Indlægget er sponsoreret, men det er naturligvis et udtryk for min mening

3 kommentarer

  • Cecilie

    Hejsa. Har googlet lidt om Carriwell belly binder og faldt over dette indlæg. Hvordan er det gået med den?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh gud, den skulle jeg lige have kendt til noget før – min mave har ikke taget tre graviditeter på 3 1/2 år ret pænt :/ Du er heldig – håber det samme for dig igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg havde heller ikke hørt om den før for nyligt – så jeg er spændt på at prøve den 😀 årh det er jeg ked af at høre 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan en skal lillebror også have..