En beretning om hjemmefødsel #1

Hæklet halvmåne til lillebror

Det er efterhånden ved at være 3 år siden, jeg sidst har hæklet. Dengang lavede jeg masser af legetøj til Theo, rangler og bolde, som bestemt ikke brød sig om alt det plastik legetøj, vi havde gemt fra Noam med lyd og lys. Faktisk blev han rigtig bange for alt det, der tidligere havde været Noams yndlings og i stedet lærte jeg at hækle og fandt en masse trælegetøj, som passede meget bedre til den følsomme baby.

Men nu har jeg fundet hæklenålen og mit kæmpe lager af garn frem igen og er begyndt at lave lidt forskelligt til lillebror. Hækling er smadder hyggeligt og afslappende, når man alligevel sidder i sofaen om aftenen og hygger til en film eller serie med sin kæreste.

Mens Kenneth var af sted i Spanien med arbejdet og drengene på ferie hos Heine, var der så især ro og mulighed for at hækle. Ikke just en ro, jeg nød, men der blev da lavet lidt alligevel til lillebror 😉

Opskriften på halvmånen fandt jeg lige her og så købte jeg en billig spilledåse fra Wish og lagde ind i bamsefyldet. Om der skal hækles et par stjerner til er jeg endnu ikke afklaret med. Men jeg har til gengæld fået mod på at kaste mig over flere opskrifter, og listen med projekter til lillebror er derfor blevet en del størrre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En beretning om hjemmefødsel #1