Vegansk Buddha bowl

Anmeldelse af Carriwell ammebh

SPONSORERET

At finde den helt rigtige ammebh kan være lidt af en jungle. Man kan nemt fristes til at gå efter nogle billige udgaver, fordi det jo er en relativ kort tid, man bruger dem. I hvert fald for nogen. Men det er så vigtigt, at man finder en med ordentlig støtte og komfort, uanset hvor lang tid man har tænkt sig at amme.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste tre meget forskellige amme bh?er fra Carriwell, som herhjemme tjener vidt forskellige formål.

Jeg var ret spændt på at prøve bh?en med gelebøjle. Jeg synes, at det var et ret spændende koncept med gelebøjler, da man jo ved, at bøjle er absolut no-go i en ammebh. De kan både irritere noget så frygteligt og dermed være ubehagelige at have på, men også påvirke mælkemængden. Og dét er ikke et scenarie, man ønsker. Fordi bøjlerne i Carriwell bh?en er lavet af gele, varmes disse af kroppen og former sig efter brystet. Det er ret så smart, for det forhindrer, at bh?en bliver ubehagelig at have på. Derudover er stropperne ret brede for maksimal støtte. Bh?en er altså som skræddersyet til kvinder med store bryster, der ønsker lidt ekstra støtte. Inden graviditeten brugte jeg 60i, og nu hvor der også er mælk nok til hele Afrika, er brysterne ikke ligefrem blevet mindre. Nu har jeg testet mine bh?er de sidste 6 uger, og jeg oplever overhovedet ikke, at bøjlerne gnaver eller irriterer i bh?en. Stoffet er virkelig behageligt at have på, og mine bryster er både pæne og optimalt støttet. Til gengæld er stopperne lige brede nok på denne her bh, hvis jeg ønsker at bruge den under en almindelig stropbluse med tynde stropper. Men under en T-shirt, kjole eller bluse betyder det jo ingenting.

Tilbage i graviditeten havde jeg en ide om, at bh?en, der krydser over, ville være guld værd om natten. Modsat de to andre bh?er, jeg har testet, har den nemlig ikke klips til at åbne til brystet, men stoffet hives blot til siden af det bryst, man er kommet til, når man skal amme. Det er virkelig smart, når man ligger dér i mørket midt om natten på siden og vil amme sin baby. I stedet for at fumle med at lukke og åbne op trækker man blot stoffet til siden og voila! Jeg er i hvert fald rigtig glad for at bruge bh?en om natten. Og så synes jeg, at blondedetaljerne er så fine. Omend det måske ikke er en vigtig prioritet, så kan jeg godt lide, at mine bh?er ikke bare er kedelige og mormor-agtige i al den tid, jeg har tænkt mig at amme. Det eneste minus ved bh?en er, at jeg i dagstimerne ikke oplever samme form for støtte som ved de to andre bh?er. Jeg tænker, at det alene skyldtes størrelsen og deraf vægten på mine bryster. Men som sagt er den perfekt til natamning.

Den økologiske bh er uden tvivl min favorit. Den giver mig en helt fantastisk støtte, stopperne er ikke for store, og stoffet er så behageligt at have på. Det er både blødt og elastisk, således der er plads til, at brysterne  vokser i takt med øget mælkemængde uden at blive klemt. Jeg brugte allerede bh’en i graviditeten, da jeg hurtigt voksede ud af mine almindelige bh’er. Men selvom brysterne er vokset yderligere, efter mælken er løbet til, er det altså intet problem at passe den fortsat. Bh?en bliver konstant vasket herhjemme, for jeg elsker at have den på til daglig. Den minder mig lidt om en virkelig god sportsbh, for jeg tænker slet ikke over, at jeg har noget på. Min bh er sort, og der er ingen tvivl om, at den også skal købes i hvid. Og selvom det måske ikke er så vigtigt ved en ammebh, synes jeg altså, at mine bryster ser så fine ud i den 😉 også har den en lille blonde detalje øverst langs kanten, så den ikke er kedelig at se på.

Carriwells hjemmeside finder man et smart skema, der kan hjælpe en med at finde den rette størrelse. Mine bh?er er str. large. Bh?erne kan i øvrigt købes i samtlige af Babysams fysiske butikker og fås i flere forskellige farver.

1 kommentar

  • Line

    links virker ikke længere, måske du kan skrive navnene i stedet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk Buddha bowl