Sunde, veganske pizzasnegle

En kjole til begivenheden

Vi har et par bryllupper i år, som vi er så heldige at være inviteret med til. Et par forårsbryllupper og et enkelt sommerbryllup. Og det kræver jo altså en kjole 😉 Men jeg er i virkeligheden ikke særlig god til at købe en kjole til én begivenhed. Jeg vil helst gerne kunne bruge den igen – også uden at føle, at jeg er på vej til et bryllup. Så det skal altså være en kjole, der er fin nok til et bryllup, men som også kan undertones i hverdagen, til en varm sommeraften, en fødselsdag eller lign.

Derfor har jeg klikket et par forskellige kjoler hjem til prøvning. Jeg ved godt, at de dybe, mørke farver er efterårsagtige og på vej væk, men jeg er ikke helt klar til at slippe de farver endnu. Heller ikke selvom foråret banker på døren, som trods alt også byder på fine blomsterprints, energi og nyt overskud.

1. Parisian // 2. Na-kd // 3. Na-kd // 4. Neo Noir

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, veganske pizzasnegle