Hellere for meget end for lidt?

Toys’R’us

Der er bare nogle minder, der er så gode, at følelsen hænger ved. Sådan har jeg det med Toy’R’us! Min søster og jeg kunne som små genkende giraffen på miles afstand, og uheldigvis for mine forældre befandt den sig lige på den anden side af Bilka. Heldigvis for os var de ikke alt for fastlåst i hverdagens travlhed og pligter til, at vi ikke lige kunne svinge et smut forbi engang i mellem. Jeg genkender følelsen, når jeg ser Noam tonse ned ad de mange, lange gange. Der er ingen tvivl: det er ren slaraffenland. Paradis for en dreng på knap 2. Jeg ser følelsen af nysgerrighed og spænding, når han løber rundt blandt de uendelige antal rækker fyldt med nyt og sjovt legetøj. Og ja, han tonser rundt – lad os bare erkende det: det er ikke lige det sted, vi starter med at lære ham, at man altså skal gå pænt. Det er ganske simpelt for spændende. Men jeg trøster mig med, at det gør alle de andres børn altså også. 
Toys’R’us har bare det hele. Der er noget for et hvert barn: dreng eller pige, stor eller lille. Alt fra Brio togbane til tablets, familiespil, Barbiedukker, legekøkken, bøger og sandkasser. Mulighederne er mange, og priserne er rimelig standard ift så mange andre legetøjsforretninger. 

Egentlig kommer vi der ikke særlig ofte, fordi der desværre ikke er en her i Silkeborg. Men når vi gør, tager vi os altid god tid. Der er så stort et udvalg, at det ikke kun er Noam, der lige skal se, om der mon er et stykke legetøj, der hører til på værelset. 
Har jeg manglet inspiration til f.eks. senest julegaveønsker har jeg benyttet mig meget af Toys’R’us’ webshop. Men der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg glæder mig til, at Noam når en alder, hvor jeg kan stikke ham deres katalog. Det er ikke kun gangene, der vækker minder frem, men også det tykke legetøjskatalog ved juletid, som ivrigt blev kigget igennem og krydset af ved hvert et ønske.  
Til den kommende 2 års fødselsdag vil det i høj grad være LEGO Duplo samt opbevaring dertil, der står på ønskesedlen.
Toys’R’us har netop et kæmpe udvalg af LEGO, og ofte er der også noget på tilbud. Det gælder bare om at holde øje – det gør vi i hvert fald. 
Indlægget er lavet i samarbejde med Toys’R’us.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hellere for meget end for lidt?