Vegansk lasagnette

Autumn obsessions

Nu, hvor jeg har tabt alt babyvægten – og lidt mere til, er min krop endelig ved at komme back in shape, og det giver altså anledning til nyt, lækkert tøj. Det er egentlig ikke, fordi jeg shopper jævnligt. Det meste af mit tøj er flere år gammelt, men jeg kan bare mærke, at jeg trænger til også at huske på mig selv og gøre noget for mig – og altså ikke kun kigge Zaras nye kollektion igennem for tøj til alle drengebørnene.

Jeg er helt vild med den tendens, der ses overalt for tiden: blomstrede kjoler, brændte farver og nederdele kombineret med massevis af strik, når nu det er blevet efterår, koldt og vinteren banker på. Jeg er træt af konstant at gå i amme-venligt tøj, men selvom jeg altså ikke er i nærheden af at være færdig med at amme, så er jeg begyndt at kigge mere efter kjoler og mindre efter jeans med en top. Et godt tip er at tage en lang basic top indenunder, for så kan selv den mest højhalsede kjole bruges, selvom man ammer.

1 – kjole, Only her // 2 – strikkjole, Selected her // 3 – kjole, Vila her // 4 – kjole, Vila her // 5 – kjole, Vero Moda her // 6 – kjole, Pieces her // 7 – kjole, Object her // 8 – kjole, Only her // 9 – lang cardigan, Vero Moda her // 10 – nederdel, Selected her // 11  – strikket nederdel, Noisy May her // 12 – striktrøje, Vero Moda her // 13 – striktrøje, Vila her // 14 – nederdel, Noisy May her // 15 – striktrøje, Selected her // 16 – kort cardigan, Vila her // 17 – striktrøje, Only her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk lasagnette