Give-away

Den sidste gang..

Nedtællingen til flytningen er for alvor skudt i gang og vi bor efterhånden ikke i, hvad jeg vil definere et hjem, men nok nærmere et lager.. Eller i pæneste forstand et opbevaringsrum fyldt med kasser og rod. Jeg hader det. Mildest talt! Jeg glæder mig til, at vi er flyttet, kommet på plads og det hele ligner sig selv sådan nogenlunde. 
Men vi er faktisk derhenne, hvor vi kan begynde at sige, at det er den sidste søndag, vi tilbringer i huset. Hvor sørgerligt er det ikke lige? Jeg tror endnu ikke helt, at det er gået op for mig, at vi faktisk forlader Noams første hjem til trods for, at jeg sidder blandt diverse kasser, alle pyntegenstande og billeder og ting, som udgjorde vores hjem, er pakket langt væk og det eneste, der står tilbage, er efterhånden Noams legetøj, sofaen, spisebordet og nogle få lamper, som vi ikke kan undvære her i mørket. Noams værelse bliver brugt til (endnu mere?) opbevaring af kasser og vores soveværelse er proppet med seng, tremmeseng og pusleområde, mens badeværelset er fuldstændig tomt og ryddet.
Den sidste søndag aften her i huset bliver tilbragt med 103 kr. bland-selv-slik fra Bilka og Netflix, som jo kommer ret belejligt til os, når nu Viasat er opsagt og fjernsynet pakket væk. 
Det er sjovt, hvordan man på samme tid kan være fuldstændig spændt på, hvad der skal ske og alligevel virkelig virkelig skræmt over det! Jeg både glæder mig og frygter, at vi skal flytte. Jeg glæder mig til at komme til Silkeborg, nye omgivelse starte et nyt kapitel, få et større sted med masser af plads, men jeg frygter at savne huset, haven og de drømme og de forestillinger, jeg havde gjort mig, da vi i sin tid takkede ja til det.
Til gengæld skal I i aller højeste grad glæde jer! Snart starter nemlig en ny give-away og jeg ville sådan ØNSKE, at jeg kunne deltage.. For pokker, hvor ville jeg det gerne! 🙂 God søndag aften.. 

1 kommentar

  • Det skal nok blive gode igen, når I er flyttet og kommet på plads 🙂 Men jeg kan nu godt forstå dig…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away