Sidste jordemoderbesøg

1. barnevognstur

Ej hvor har jeg bare set frem til det øjeblik, hvor jeg kunne tage min skønne søn i hans lækre barnevogn og trille rundt – i går var virkelig led på hospitalet, for vi kunne kun se indefra, hvor skønt vejret var og helt perfekt til en lille gå-tur! Så i dag skulle det fejres, at mælken er løbet til, Noam tager på og spiser godt og vi blev udskrevet med den 1. barnevognstur
Noam faldt i søvn i det øjeblik, vi trådte ud af døren – turen gik ned til Spar og selvom det altså ligger i 5 minutters gå-afstand, tog det os alligevel en halv times tid, før vi var hjemme igen.. Det kan jeg godt ske, at jeg ikke har ondt længere og kun er små-øm til tider, men jeg er absolut ikke den hurtigste på fortovet 😉 

.. Og så synes jeg da lige, at I skal se et lille stemnings-billede fra barselsafsnittet af min lille, lettere-skeptisk dreng 😀

Skriv en kommentar

  • Hvor er han dog bare dejlig!
    Åh ja, jeg gik også nærmest gåsegang de første uger 😛 Men jeg havde også så ondt, at jeg ikke engang kunne sidde på de hårde bænke, når jeg skulle vente på bussen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre lille fyr – det var altså godt i kom på barselsgangen og fik styr på mælken 🙂

    Jeg kan sagtens huske det – de første uger går man altså liiiidt forsigtigt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste jordemoderbesøg