40+0

Sidste jordemoderbesøg

I dag har vi været til det sidste jordemoderbesøg og jeg kan ikke udtrykke, hvor glad jeg er for vores jordemoder, hvor meget jeg kommer til at savne at gå til de besøg og hvor inderligt jeg håber, at hun er på fødegangen, når det engang bliver vores tur til at føde – hun er simpelthen så sød, forstående og beroligende, uanset hvad jeg end kommer med. 

Inden vi var til jordemoder, var vi lige forbi min veninde igen, som gav mig endnu en omgang zoneterapi, det er simpelthen så lækkert at få masseret ens fødder og så er det ret interessant at se, om det igen giver de samme næsten-regelmæssige (plukke)veer og om de holder ved den her gang. Hun tilbød, at jeg kunne komme igen på torsdag, hvis der endnu ikke var sket noget – hun er nemlig lige så spændt.

Hos jordemoderen snakkede vi om besøget i fredags på fødegangen og hun synes da også, at det var rigtig ærgerligt, at fødslen ikke var i gang og kunne også se, hvor mange timer vi havde været deroppe og at jeg havde fået lavement, som man ellers kun får, hvis de mener, at fødslen er i gang, sagde hun. Den studerende, som følger min jordemoder, havde haft vagt deroppe om natten, hvor jeg havde ringet, så hun havde været ret så spændt og faktisk sagt til min jordemoder, at jeg kom nok ikke i dag, så de havde siddet og læst hele forløbet igennem og krydset fingre for, at jeg ikke dukkede op. Jeg fortalte også min jordemoder om zoneterapi og hun synes simpelthen, at det er så fascinerende og et rigtig godt alternativ til igangsættelse og var med på at give det endnu et forsøg med hindeløsning, og så har vi da vist også gjort alt, hvad der står i vores magt 😉 så er det bare op til lille-fisen, om han så vil komme ud. Ellers var mit blodtryk rigtig fint, urinprøven var fin, hjerteslaget er fantastisk at høre som altid og så skønnede de ham til at veje 3500 gram, så han begynder efterhånden at blive halvstor – min jordemoder havde i hvert fald aldrig troet, at jeg ville kunne bære et barn, der var meget mere end 3 kg, sagde hun selv. Hvad angår hindeløsning, synes jeg, at den her gang var væsentlig mere smertefuld end sidst og jeg har da også blødt igennem absolut alting den her gang, ligeledes synes jeg, at zoneterapien gav flere plukkeveer end sidst, så det er spændende, om det lykkedes 🙂 kryds fingre for mig! Jordemoderen håber i hvert fald, at det bliver en af de næste to nætter, for så er hun og den studerende på fødegangen og så vil vi automatisk blive tildelt dem – det kunne være fedt! Hende den studerende er simpelthen også så sød og kompetent, virker hun til, så jeg vil være helt rolig og tryg ved, at hun også er med. 

I dag har vi også lige været et smut forbi Ønskebørn efter et regnslag med refleksbiler og indbygget myggenet til barnevognen, som jeg havde udset mig. Det endte så også lige med en barnevognsrangle og legetøj fra Sebra til den lille, heldige herre. 

Well hello beauty <3
Jeg kan se, at vi har ikke ret meget stimuleringslegetøj til ham, så det står bestemt højt på ønskesedlen 🙂

.. Og så lige til noget sjovt: ligesom vi gjorde ved 20+0 og 30+0, har vi målt maven og jeg har vejet mig. I alt har jeg taget 14,9 kg på og maven måler nu 107 cm! Siden uge 20+0 har jeg altså taget 9,9 kg på og maven er vokset med hele 10 cm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40+0