Ugens mavebillede

Fotograf

I dag havde jeg bestilt tid til fotograf hos Little Angels By Medine, hvor jeg skulle have taget mavebilleder på en lidt utraditionel måde.. Og sikke da en oplevelse! Hun er simpelthen så dygtig og så rosende og kan klart anbefales! Jeg indrømmer gerne, at det var ret grænseoverskridende for mig at skulle posere nøgen, i det hele taget har jeg aldrig prøvet at gå til en fotograf på den måde, så det var lidt af en overvindelse. Men hun var simpelthen så sød og imødekommende. 
Vi snakkede meget om, hvilke slags billeder jeg ønskede, inden vi gik i gang, så jeg lige kunne lære hende lidt at kende og føle mig lidt tryg ved hende, og jeg var da helt sikkert meget selvbevidst, da jeg trådte ud nøgen og skulle lægge mig på en briks, men det gik hurtigt over, for hun er jo uden tvivl meget professionel. 
Selvom det er nøgenbilleder, der er blevet taget, får folk altså ikke glæde af, at det faktisk er nøgenbilleder. Billederne er nemlig lavet på sådan en måde, at man absolut intet seksuelt ser, men hele tiden fokuserer på maven. Medine var meget glad for mit lyse hår og ville gerne lige prøve op til flere ting, hvilket jeg var helt med på, for jeg tænker, at hun ved, hvad hun laver, og hvis hun finder på noget nyt og fedt, er det jo kun godt. Jeg fik i øvrigt også KÆMPE ros for min mås, som i følge hende er: “enhver kunstners drøm” – det bliver man da kun glad af! 😉 Efter
succesoplevelsen med hende i dag har vi valgt, at baby-drengen skal
have taget billeder hos hende, når han er mellem 5-11 dage gammel efter
hendes anbefalinger.

Billederne er færdig engang i slutningen af næste uge og jeg GLÆDER mig helt vildt til at se resultatet. Vi fik lige hurtigt et sneakpeak på et uredigeret foto og det var faktisk ret imponerende. I mellem tiden kan I få glæde af ugens mavebillede – jeg er i dag 33+3 og terminen nærmer sig hastigt. 

Jeg syntes ellers ikke, at min mave egentlig var særlig stor, men det kan jeg da godt se nu, at den er! Den har i hvert fald taget et ordentligt ryk, hvilket desværre også ses ved strækmærkerne i siden – øv øv!! 

Skriv en kommentar

 • Den er bare SÅ flot din mave, det er helt vildt!

  Jeg får ofte opdateringer på FB fra Medine, og det er nogle super smukke billeder hun tar. Både af vordende mødre og nyfødte pus. Glæder mig til at se dine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Julie 🙂
   – Ej jeg må da hellere lige blive fan af hende på facebook, det har jeg slet ikke fået gjort! Jeg regner bestemt med at lægge nogle af billederne op, da de alligevel er så godt taget, at der hverken bliver vist det ene eller det andet 😉 men ja, hun laver helt fantastiske billeder og det mest utrolige: hun begyndte først at tage ny-fødte billeder i marts sidste år! Er det ikke vildt?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens mavebillede