2. jordemoderbesøg

Ugens mavebillede

Så nåede vi til torsdag og dermed ugens mavebillede. Jeg er i dag 32+3 og der er knap 8 uger tilbage til termin.

I dag har vi været lidt rundt omkring efter jeg fik fri fra praktikken. Heine havde været så sød at sidde på lærerværelset og vente på mig fremfor at køre hjem, da jeg kun havde et par timer i dag, så han havde både hentet Libero pakken og været i Kvickly og spørge efter lyseblå stofbleer, hvilket de ikke havde. 

Så vi kørte mod Randers for at se, om den Kvickly så i det mindste havde og ellers kunne vi jo lige købe min søsters barselsgave. Heller ikke her var der farvede stofbleer og heller ikke en sød sutteklud til min kommende niece. Min søster havde termin d. 13. men der er dog endnu intet sket, men jeg kunne ligeså godt sørge for det sidste til barselsgaven. Efter kvickly kørte vi en tur i Babysam, for de har i det mindste farvede stofbleer, så der blev købt en pakke med 8 i brune nuancer og 3 løse lyseblå stofbleer, derudover fik vi også købt en Lamaze bamse til min søster og 1 savlesmæk i lyserød og 2 savlesmækker i mørkeblå og støvgrøn til os selv. Alt den køren frem og tilbage gjorde os sulten, så vi måtte jo også lige en tur forbi Sunset 😉 .. 

Heine brugte i øvrigt også ventetiden på lærerværelset til at ringe til Jordemodercenteret i Randers, da jeg kunne se, at der er 3 forskellige slags fødselsforberedelseskurser. Det første var indtil 25. uge, så det kan man roligt sige, at vi desværre gik glip af. Det andet er til 32. hvilket jo er nu og det sidste + rundvisning på fødegangen er fra 32. uge. Så Heine ville høre, hvornår vi kunne komme til kursus nr. 2, da det jo er lige oppe over, men de var helt booket de næste 3 torsdage (inkl i dag) så det bliver først torsdag i uge 6 fra morgenstunden af, hvilket egentlig er lidt træls, da jeg også har skriveuge der, men det er der jo intet at gøre ved. Jeg glæder mig meget til at komme af sted og se det i hvert fald 🙂

Til jer der endnu ikke har modtaget Libero pakken:

Jeg synes, det er nogle rigtig fine ting og sager, der var i Libero pakken og Lamaze bamsen er bestemt rigtig skøn, men jeg er også kæmpe tilhænger af Lamaze.I pakken er der bleer i 2 forskellige størrelser, våde servietter, hands&face servietter, ammeindlæg, en olie og nogle brochure. Nu mangler jeg kun at modtage pakken fra Svanemærket, som i øvrigt kan bestilles via facebook på gruppen: “Jeg køber svanemærkede produkter”.

Hvis nogle af jer har/venter piger, så er Lamaze bamsen på tilbud til kun 50 kr lige nu i Babysam

I alt har vi 23 stofbleer til at begynde med – mon det er nok?
 
Og så har vi da også et par savlesmækker til at starte ud med 🙂 
 

Heine kom i øvrigt hjem med en flot buket røde roser i går aftes :’D jeg elsker simpelthen at få blomster – også selvom det så bare er en buket fra Føtex eller lign – jeg er ikke spor kræsen 😉 .. Måske I bemærker en vis forandring? 🙁 Et stk lysestage uden glas – da vi kom hjem i dag, var den ene af mine Lene Bjerre lysestager i tusinde stykker, så jeg valgte at pille glasset af den anden også og sætte andre lys på. Hvorfor i al verden kattene har været på bordet, forstår jeg bestemt ikke! De har ikke været på køkkenbord/spisebord eller andre borde, siden de var ½ år gammel, men for pokker hvor blev jeg da også tosset og kattene har bestemt heller ikke nærmet mig den sidste halve time. Øv hvor er det bare rigtig rigtig surt, når lige netop de lysestager ikke er til at købe mere.

“I’ve been a bad boy”

Skriv en kommentar

 • Smuk mave <3 Og sikke en masse fine ting i har fået købt 🙂 Jeg må da også snart kunne få den der Libero kasse. Har endnu ikkevfået brevet, men er 30. +4 i dag, så er jo tæt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, vi har 50 stofbleer nu og kunne ikke undvære nogle.. Og liam gylper endda ikke særlig meget, så jeg ville nok anbefale jer at starte ud med 30.
  Jeg laver snart ikke andet end at vaske stofbleer 😉

  Hvor er det øv med dine lysestager.. hvem ved, måske går de altid rundt på bordene når de er alene hjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nårh ja okay, så har vi da slet ikke i nærheden af nok..

   Ja meget øv – og det håber jeg bestemt ikke for dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. jordemoderbesøg