Vindere af Flexi Bath

4. advents give-away

Så blev det allerede tid til den 4. og sidste advents give-away – og endda en som er kommet til at ligge mig meget nær. Det er nemlig Babykontakt, der har været så sød at sponsorere et gavekort på et Rytmisk Baby Gymnastik forløb til en meget heldig vinder.

Egentlig har jeg jo før fortalt meget om Babykontakt og er selv senest blevet uddannet som RBG-instruktør hos dem, men det har altså ingen betydning for selve give-awayen.
RBG er inddelt i RBG1, som er for babyer 0-6 måneder og RBG2, som er for babyer 6-12 måneder og det er altså helt selv op til vinderen, hvilket hold det er, ligesom det også er helt op til vinderen, hvornår det skal være og hvilket af de 12 Fitness World centre det skal være i. Men det er altså ikke et krav at være medlem af Fitness World.

Et RBG-forløb strækker sig over 5 gange i 5 uger og varer hver gang 70 minutter, som er inddelt i: 
  • Sang og gymnastik
  • Tumlestik
  • Sanseoplevelser
  • Massage

    Og spørger man mig? Ja, så syntes jeg selvfølgelig, at det er vildt hyggeligt! Det har været kvalitetstid for mig og Noam og han er fuldt ud med på alle øvelserne i dag, han bukker sig frem, hvis vi slår forlæns kolbøtter og ligeledes læner han sig tilbage, hvis vi laver baglæns kolbøtter, ligesom han også støtter med armene, når han bliver lagt på gulvet, hvis han har været oppe at hænge i benene og i det hele taget kan man tydeligt mærke på ham, at det er lige noget for ham – han hviner, griner og smiler og hygger sig helt vildt meget! Nåh ja – og så har han jo simpelthen udviklet sig så meget motorisk 😉 han er gået fra hellere ville sidde end at ligge på maven, skulle overtales og lokkes til at rulle fra ryg til mave til at lege soldat (I ved – den der sjove måde de kryber sig frem langs gulvet) og endeligt til at kravle, så han har virkelig udviklet sig meget – og arbejdet for det! Men på en helt igennem sjov måde fyldt med sang og leg.

    For at deltage i konkurrencen skal du:
    • Være fast læser via Google Friends Connect (du kan tilmelde dig ude i højre side)
    • Skrive en kommentar med mail og navnet på den meget heldige baby, der skal deltage i et valgfrit RBG-forløb
    • Samt “Syntes godt om” Babykontakts facebookside her.

    Konkurrencen løber indtil d. 4. søndag i advent d. 23. december – og ikke år 2013 😉 Held og lykke!

    11 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

     

    Næste indlæg

    Vindere af Flexi Bath