.. Og så lige den lækre ejer!

Babypakker

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at blogge om de mange gratis babypakker, man kan få – endnu engang. Men jeg syntes alligevel lige, at I skulle se indholdet af de to, jeg har valgt at bestille. 
 
Sidst hentede jeg babypakker både hos Matas, Gyldendals Børnebogklub, Apoteket, Babysam, Rema1000 og Libero, men det var helt sikkert kun dem fra Libero og Rema1000, der var noget værd, og derfor har jeg den her gang fravalgt de andre. 
Rema1000s lignede meget den, jeg fik i graviditeten med Noam: den indeholder 1 pakke bleer i str 1, 1 pakke skumklude, 1 pakke vådeservietter, 1 mam sut, shampoo og en lille bamse.
Liberos indeholdt et par bleer i str 1 + 2, en pakke vådeservietter, et sæt engangs ammeindlæg, en masse brochurer, olie, tenabind og den største forskel: en bObles sanseparade. Det er en lille skive af træ, der stimulerer både føle, høre og synssansen. Sanseparaden er udviklet i et samarbejde mellem bObles, Libero og AIDS-fonden for at støtte op om kampagnen: “En generation uden HIV“, som mange andre bloggere har skrevet om. Paraden består af 6 forskellige skiver, der kan samles på forskellige måder, og som alle har forskellige funktioner ift stimuli af barnet. De andre skiver kan købes hos bObles eller for point hos Libero – vi skal uden tvivl have samlet flere til lillebror.

4 kommentarer

  • De ser fine ud 🙂 Lækkert med gratis! 😉
    Hvor længe gik der fra du bestilte og til du modtog pakken fra Libero?
    Jeg har indtil videre også hentet pakken fra Pampers, den synes jeg er god. Der fik jeg bl.a. en sut med teksten “I <3 Mom”, skeer fra Hipp en hagesmæk, bind mm. Jeg har endnu ikke hentet den fra Rema, men den syntes jeg også var god, da vi ventede Aksel. Jeg tror også jeg vil hente den fra Matas.. bare fordi 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg troede ikke, at Pampers længere lavede pakker? Hvor har du fået den henne? 🙂
      Åh lang tid! Det er først, når der er omkring 2 måneder tilbage, at man får et brev fra Libero..

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • http://www.babybox.dk/default.aspx
      Jeg hentede den kort tid efter jeg fik en mail fra dem. Indholdt af pakken kan godt variere lidt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Og jeg hentede den i Babysam i Esbjerg, da vi var på ferie der i nærhenden. :)Har ladet mig fortælle, at det ikke er i alle steder hvor man får en sut med?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Og så lige den lækre ejer!