En sprutte til lillebror

Eventyr i junglen

Vanilla har netop lanceret helt nyt baby- og juniorsengetøj, og vi har været så heldige at få lov til at teste drengeudgaven Monkey. Normalt er jeg ikke til Vanillas tekstiler, men det her er faktisk smadder sødt uden at være alt for babyet. Sengetøjet er i en skøn grøn farve med zebraer, aber og flodhester og lige noget for Noam.

Noam er et meget varmt barn, så vi har faktisk ikke rigtigt taget juniordynen i brug, og derfor har jeg endnu ikke købt ret mange sæt sengetøj, men uden tvivl jeg går efter prints, som, han syntes, er hyggelige. Og det er lige præcis, hvad han gør med Monkey sengetøjet. Straks, han så det, blev alle dyrene peget på, spurgt hvad var og de pågældende dyrelyde blev gentaget mange gange. 

Sengetøjet er i 100 % bomuld og Øko-tex certificeret. Derudover må sengetøjet vaskes på 60 grader og kommes i tørretumbleren i modsætning til mange andre slags børnesengetøj. Det er noget, jeg virkelig sætter pris på i de frygtelige sygdomsperioder, der kan komme, når man har et barn. Det kan i øvrigt købes i Babysam, Ønskebørn og på diverse webshops – og pigeudgaven skulle også være smadder fin. 

Indlægget er sponsoreret, men naturligvis et udtryk for egen mening

4 kommentarer

  • Jeg synes faktisk at juniordynen er mindre varm, så den kan du roligt tage i brug. Oliver putter også bedre med den, fordi den ikke falder så nemt af..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ork – vi har såmænd prøvet, men han kogte fuldstændig 😉 så den bliver brugt til at hygge på sofaen indtil videre..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vi også ved at teste – det er SÅ fint 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sprutte til lillebror