Med hænderne fulde

Babyen der har alt

Lige for tiden knokler jeg med at finde på julegave ønsker. Det er intet problem at finde til mig selv – ork, jeg kan komme i tanke om tonsvis af lækre sager, jeg gerne vil have til at pryde vores hjem. Heine og jeg har faktisk altid ønsket os fælles gaver i form af Rosendahl service, men i år har vi valgt, at vi hverken ønsker tallerkner, kopper og gryder eller fælles gaver. Mens jeg ønsker mig en masse forkælelse til hjemmet, ønsker Heine sig kun praktiske ting i form af en ny rygsæk til studiet, regntøj osv. 
 1. Liebe “Far” og 2. “Dreng” krus (jeg har nemlig “Mor”) // 3. Kubus Bowl i hvid 
4. Design Letters skål // 5. Kähler Love Song vaser // 6. Going Danish “In need of a girlfriend” plakat // 7. Muuto Dots i træ i str small // 8. Liebe “En lille kage” fad
9. Kubus stage i hvid // 10. Bloomingville “Live Laugh Love” fyrfadsstage
11. Design Letters “N”, “T”, “S”, “H” krus // 12. Liebe “Rigtig meget slik” fad

Men det er de to små drenge, der allerede giver mig grå hår. Vi har fundet på et par ønsker til Noam, men hvad pokker giver man babyen, der har alt? Vi har en milliard babylegetøj, vi har tøj, og nu hvor Noam ikke længere sover lur i barnevognen, har vi sågar også en sleebee til Theo, som ellers var det eneste ønske, vi kunne komme på.
1. LEGO Duplo togbane // 2. Puky løbecykel // 3. bObles hvalros

Vi havde oprindeligt tænkt os at ønske os Brio togbane til Noam, men han er simpelthen så glad for sit LEGO, så da jeg faldt over reklamen for deres togbane, var det pludselig meget mere oplagt. Derudover ønsker han sig også gavekort til Name-it, stoooore legetøjs biler og LEGO bondegård. Indtil videre har jeg ikke kunnet komme i tanke om andet end Hape trælegetøj og gavekort til Name-it til Theo. Årh – det bliver meget nemmere, når man bare kan stikke dem et Toys’R’us katalog og en kuglepind!

7 kommentarer

 • Gavekort til fotograf

  Det kan også anbefales at ønske sig et sæt ekstra togskinner, som gør at banerne har flere muligheder.

  Oliver har et lille sæt brio, men han er blevet super glad for det og er rigtig god til at samle det, så det ønsker vi os klart mere af. Overvejer at finde noget brugt, da det er vildt dyrt synes jeg.

  Lillebror kan også ønske sig penge/gavekort til babysam til ny autostol mv.

  Hvad med plader til at samle LEGO på? Eller LEGO opbevaringskasser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad med en fællesgave i form af årskort til zoo eller andet sjov? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad med fx en bojsen abe eller andet som han kan gemme for altid og som kan pryde på værelset?
  trampolin, gynge, rutschebane,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Det er bare svært at finde ønsker til baby:) Og det bliver nødvendigvis ikke nemmere. V på 3 har krydset alt af i både BR og Toys´r´us katalogerne:)
  Hvad med gavekort til fotobøger? Pixipanda har en rigtig god en til det første år:) Ellers er gavekort til de større ting (højstol, juniordyne etc) jo altid rart at have liggende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja okay, det kan jeg godt se så 😀
   God ide med gavekort til fotobøger og de større ting. Juniordyner har vi fået fra nær og fjern, så dem har vi rigeligt af, men der kommer selvfølgelig et tidspunkt, hvor det bliver nødvendigt med en højstol og autostol mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sikke fine ønsker :)) Må jeg spørge hvor du har lavet collagerne henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med hænderne fulde