Sur, sur, sur.. Lille bi omkring

Forresten #14

  • Havde jeg ellers fuldstændig svoret på, at jeg efter et par lagersalg i min første barsel aldrig nogensinde skulle sætte mine ben sådan et sted igen. Det er overvurderet og kedeligt at jagte bodyer med et-eller-andet-print. Men når nu både Erbs og Sinnerup holder lagersalg i næste uge i henholdvis Århus og Silkeborg, kan I altså godt regne med at se mig!
  • Har jeg i dag Theo med i skole, da dagplejeren har fri. Efter 4 timers engelsk undervisning, henter vi Noam, smutter hurtigt forbi Ikea og så bagefter ud til min far.
  • Har jeg ikke set min far, siden Theo var 9 måneder. Vi har jordens mest ustabile, on/off far-datter forhold nogensinde. Det er ikke, fordi der er noget ondt i mellem os, men sådan har det altid været, og det her er ikke i nærheden af den længste periode, vi ikke så hinanden. Til gengæld er der ingen tvivl om, at jeg er et klassisk eksempel på daddy-issues. Det vil enhver veninde kunne bekræfte mig i.
  • Aner jeg ikke, hvad vi skal foretage os i den her weekend. Men hu-fucking-ra for en bil, så vi pludselig har alle døre åbne, hvis vi gider slæbe os ud af nattøjet.
  • Bestilte jeg forleden en masse små, kvadratiske billeder for en milliard penge, som jeg havde den fineste ide med. Men resultatet er skuffende, typisk ik’os?
  • Burde jeg være i gang med at læse en masse litteratur til min bachelor. Men med to børn og dobbeltmoduler aner jeg ærlig talt ikke, hvor jeg skal finde tiden og overskuddet til det henne.
  • Har drengene hele den her uge insisteret på at sove inde i min seng. Og jeg må nok indrømme, at jeg stor-nyder det.
  • Bliver jeg stadig forundret over, hvor forskellige mine børn i virkeligheden er: mens Noam kun gad sove og putte i mine arme det første halve år, passer det absolut bedst Theo, hvis han både må falde i søvn i mine arme og i øvrigt også sove ovenpå mig hele natten.
  • Er det så småt ved at gå op for mig, at vi nærmer os jul, og jeg både skal finde på adventsgaver, julegaver og ikke mindst hvad vi skal foretage os juleaften.
  • Er jeg næste fredag inviteret til 2xfødselsdag: den ene i Århus, den anden i Vejle og en bytur i anledning af J-dag. Jeg er børnefri, så.. Challenge accepted?
  • Er det omsider lykkes mig at finde et par over-knee støvler med flad hæl, som faktisk sidder tæt til mine tynde ben. Men nu hvor jeg har bil, måtte der sådan set gerne have været højde på hælen.
  • Så apropos tynd.. Er jeg typen, der har lavet for meget fondant til min 2åriges fødselsdagskage, gemt det i en lufttæt pose og snacker af det, når mine børn sover. Jeg burde veje 152 kg og ikke 52!
  • Sætter jeg virkelig meget pris på, når der titter en kommentar op ind i mellem. Jeg elsker at læse dem!
  • Klippede Heine sidste weekend vores 3årige. Og jeg var gal! Nogle gange så er han altså bare en idiot. I sådan en situation er han det virkelig meget ?

3 kommentarer

  • Så vil jeg skynde mig skrive en kommentar til dem (jeg elsker dem også!) … Du er for cool, Simone. Elsker dine #Forresten og selvom dit liv lyder stressende, så håber jeg du formår at komme igennem det her studieræs med skindet på næsen og rolige stunder.

    Fedt med bilen, fedt med koncert, knap så fedt med klipningen af Noams hår, fornemmer jeg. Heldigvis overskygger hans lækkerhed og charme den (måske?) lidt kiksede frisure 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.joanna

    Elsker dine “forresten”
    Og især denne her, da jeg idag opgav at tage til Erbs lagersalg og nu finde ud jeg ikke er fået til af noget, fordi det først er i næste uge ??

    Har flere gang gået tilbage på bloggen for at finde de andre “forresten”

    Hilsen en lille anonym “stalker” ? (der altid læser med og kigger med på insta, men som aldrig kommenter”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.joanna

    Elsker dine “forresten”
    Og især denne her, da jeg idag opgav at tage til Erbs lagersalg og nu finde ud ag jeg ikke er fået til af noget, fordi det først er i næste uge ??

    Har flere gang gået tilbage på bloggen for at finde de andre “forresten”

    Hilsen en lille anonym “stalker” ? (der altid læser med og kigger med på insta, men som aldrig kommenter”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sur, sur, sur.. Lille bi omkring