En første gang for alt

Koksgrå

Lige efter vinterferien var jeg lige forbi Dyrup i Silkeborg efter nogle malerprøver til både drengenes værelse og stuen. I et spontant øjeblik valgte jeg så også at købe et par med i en meget mørk koksgrå ind til soveværelset, men længere kom jeg så aldrig.

Lørdag aften besluttede jeg mig så for at kaste mig ud i det. Det er ikke just mørke farver, der pryder vores hjem, så jeg var virkelig nervøs ved det allerførste penselstrøg. Men det gik – og resultatet er rigtig fint. Det giver på en eller anden måde en helt anden ro og hygge til rummet samtidig med, at det komplementerer alle de meget lyse, tøsede elementer i resten af soveværelset.

Så nu er også dét rum ved at være færdig. Jeg overvejer lidt, om jeg skal købe en simpel sengegavl af en art, for jeg har svært ved at vænne mig til at ligge lige opad væggen. Men ellers mangler der blot et natbord af en art, et sengetæppe, en natlampe og nogle træknager a la Muutos, der skal hænges op. Værelset er ikke særlig stort, og oprindeligt er det også tænkt som børneværelse. Men værelset er i forlængelse af entre og overfor badeværelset og taget størrelsen i betragtning, giver det mest mening, at drengene har det store værelse, som er lige ved siden af stue og køkken. De bruger jo trods alt deres værelse væsentlig mere end mig. Men derfor har det altså givet lidt udfordringer, og på kun de 4 måneder, vi har boet her, er det her allerede den 3. opstilling. Til gengæld er det absolut også den bedste.

Bakkebordet er købt i Bilka og findes også i en udgave med en gul sektion i stedet for grå. Kasserne er købt i Søstrene Grene sidste sommer som det første til mit nye soveværelse, da jeg havde takket ja til rækkehuset.

2 kommentarer

 • Rikke

  Fedt tøjstativ. Er det bare en helt normal rund pind du har brugt og almindelig snor til at holde den med ? Og hvor er den sat fast i loftet ? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Tak ☺️ Den er købt sådan i netto for et halvt års tid siden, men i princippet kan du snildt bare købe en rundstokke i et byggemarked, bore huller i og bruge wire, lædersnor eller andet til at holde den oppe med. Det er læder, du ser på min ☺️ Og så har jeg bare sat lædersnoren fast i nogle kroge i loftet

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En første gang for alt