Ménage à trois

Studierabat hos H&M

Jeg faldt lige tilfældigvis over en annonce på Facebook forleden om, at der indtil d. 14. maj er 15% rabat på alt i H&Ms fysiske butikker ved fremvisning af studiekort. Og på deres hjemmeside har jeg ladet mig fortælle, at der pt er 30% på udvalgte varer og i øvrigt gratis fragt.

image image image

Jeg tænkte, at jeg lige hurtigt ville give tippet videre til jer her midt i min bachelorskrivning. I ved overspringshandlinger, når de er bedst. Drengenes garderobe er i hvert fald gjort sommerklar nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ménage à trois