En anden tid

Rigtig godt nytår

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Det gjorde vi. Vi havde en fantastisk aften!

Vi afleverede fiduserne kl 13 hos Heine, som gik ind i det nye år med vores skønne, sovende børn ved sin side. Selv skulle vi til Holstebro og hoppe ind i det nye år i allerbedste 20’er tema med en masse venner, god mad og champagne ved vores side.

I går kørte vi så tilbage til Vejle godt trætte med ømme danse fødder, lavede nachos og puttede os i sengen under dynen til Viaplay. Og her lå vi så hele dagen, indtil vi gik omkuld, og mindedes det sidste halve år med allerstørste lykke og kærlighed og glædede os til, hvad 2017 byder os.

Rigtig godt nytår ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anden tid