Fredag uden børn

Jeg synes, at den her uge er fløjet forbi os, inden den overhovedet nåede at starte. Alligevel sidder jeg med “endelig fredag” følelsen, for weekenden er tiltrængt. Det er den altid, men jeg synes godt nok, at vi løber stærkt for tiden. Både med studie, børn, fritidsinteresser og vasketøj. Efter 3 hårde ugers ventetid har jeg omsider fået mit eksamensresultat fra min skriftlige 24 timers eksamen, og jeg kan nu endelig fokusere alene på modul C og det forskningsfelt, jeg har valgt. Noam har været med børnehaven i svømmehallen, hver fredag smutter alle de børn på 4 og 5 år, som har lyst til at tage med, i svømmehallen, og jeg synes simpelthen, at det er så fin en ordning. Jeg elsker, at de har valgt at prioritere sådan noget. Det gør Noam selvfølgelig, den vandhund. Det havde været en kæmpe succes for ham, og han har bare svømmet og svømmet i de timer, de var af sted. Det er så godt til ham.

Drengene er i eftermiddags smuttet hjem til Jan og Lone, selvom det egentlig er vores weekend med børn. Men de har længe plaget om alenetid med dem, så i sidste uge aftalte de selv med bedsteforældrene, at de skulle sove hos dem første mulige weekend. Og de stor-hygger sig. De hygger med Disneyshow og slikhalskæder, bilkort, modelervoks og LEGO-byggeri. Hos Jan og Lone keder de sig bare aldrig, der er altid planlagt en masse leg og aktiviteter, og både Jan og Lone er enormt engageret i hver og en af dem. Det er helt fantastisk at se. Og så går det bare lige ind i hjertet på mig, når jeg modtager et billede af mit kæreste eje, der hygger sig allermest med ordene: “Vi er smadder heldige os bedsteforældre.” Det bliver ikke bedre!

Kenneth er netop på vej hjem fra endnu en fodbold, og så har vi aftalt sent aftensmad og hygge. Hele aftenen har jeg bare brugt på, ja, vasketøj og oprydning. Det er næppe en vild fredag, men det passer mig helt fint! Jeg får lavet en masse ting uforstyrret af mand og barn, og samtidig er der bare tiltrængt ro på.

I morgen henter vi så drengene hjem, og er vejret ligeså fint som i dag, skal dagen bruges ude i haven. Noam har efterspurgt at plante blomster og gøre haven rigtig hyggelig, så det tænker jeg, at han og jeg kaster os ud i. Søndag skal vi besøge baby. Kenneths rigtig gode ven er blevet far for første gang, og samtidig har han en bonussøn blot 2 måneder ældre end Noam, som helt sikkert rigtig gerne vil brænde krudt af med fiduserne.

Og så er den weekend allerede gået. Rigtig god weekend til jer ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *