Babypakker

En weekend i familiens tegn

Kenneths mor og morfar har fødselsdag lige efter hinanden i august. Det fejrer de naturligvis altid sammen. Sidste år havde Kenneth og jeg netop lige haft vores første date, og da jeg midt om natten omkring 10 timer senere smutter ud ad døren, insisterer han på at følge mig ned til bilen længere henne af vejen. Der spørger han mig intet mindre end to gange, om jeg har lyst til at se ham igen. Og dét havde jeg selvfølgelig, omend jeg var enormt dårlig til at vise det, hvorfor han netop spurgte, om jeg var sikker.

Men det var ikke bare lige til at finde en dag, for om morgenen, fredag, skulle han på 16 timers vagt, og om lørdagen skulle han på marked med hele familien efterfulgt af en middag på restaurant i anledning af hans mor og morfars fødselsdag. Og om søndagen skulle jeg hente drengene hjem igen efter deres sidste ferieuge hos Heine.

Så Kenneth insisterede på, at vi kunne mødes, når han var færdig med familiefødselsdagen om lørdagen, og vi aftalte, at han skulle skrive, når fødselsdagen var ved at være slut, for så ville jeg køre op til ham.

Omkring kl 19 skriver han, at jeg bare kan køre nu. Men hvad, jeg ikke ved, er, at han faktisk smutter før tid fra familien og hyggen på restauranten med forklaringen, at han har en date, han skal hjem til. Og han har faktisk så travlt, at familien, så søde og opbakkende som de er i alt, sender ham hurtigt af sted. Så i stedet for at nå at sige farvel til dem alle, skynder han sig ud ad døren og hjem. Det har vi tit grint af og talt om, når hans bedsteforældre fortæller, at nu forstår de årsagen til, hvorfor han havde så travlt. Og her i weekenden var det da heller ingen undtagelse, for i år var både jeg og drengene med til at fejre min svigermor og hendes far. Og i år smuttede Kenneth ingen steder før tid 😉

Så vores weekend blev altså tilbragt i familiens tegn. Og jeg elsker det! Jeg elsker, hvor nærværende de alle er. Hvordan de taler sammen, hygger sig, griner og engagerer sig så vanvittigt meget i hinanden på kryds og tværs. Jeg elsker, hvordan de sørger for at have tid til hinanden i selv den mest travle hverdag, og at der aldrig går lang tid mellem vi alle samles.

I år kom Kenneths onkel, hans kone og deres yngste søn fra Sjælland så også, da de har valgt at holde sommerferie i en uges tid i det vestjyske, og samtidig er deres ældste søn og hans søde kæreste netop flyttet til Holstebro. Lørdag mødtes vi alle sammen i Jesperhus, hvor vi fik set en masse dyr og prøvet en masse forlystelser uden en kæmpe menneskemængde, mens vi skiftes til at være inde og ude afhængig af regnvejr, mad og snacks.

Søndag var vi så sammen igen på et marked, inden vi skulle se Kenneths ældste fætter spille fodboldkamp for Holstebro efterfulgt af lækker aftensmad hos Kenneths bedsteforældre. Og det var bare så hyggeligt! Det er det altid.

Lige nu venter jeg på, at Kenneth kommer hjem fra døgnvagt, og så skal vi ned efter drengene. Deres weekend hos Heine blev nemlig lige rykket lidt, så de også kunne komme med i Jesperhus. Og når vi alle fire atter sidder i bilen, fortsætter vi videre til Holstebro, for vi skal nemlig mødes med hele familien til udendørshygge, grill og spil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babypakker