Hvad koster en skilsmisse?

3xdrengeværelse

Om bare 21 dage står vores hus færdigt og så gælder den helt store indretning af 166 m2 nybyg, deriblandt hele 3 drengeværelser. Og jeg synes ærlig talt, at det er ret udfordrende. Jeg har efterhånden indrettet drengenes værelser en del gange, men aldrig på samme tid.

Jeg ønsker, at værelserne først og fremmest bliver funktionelle med masser af opbevaring til alt det legetøj, sådan 3 drenge er indehavere af. Jeg ønsker, at legetøjet kan gemmes væk bag skuffer og skabe og dermed fjerne “larm” og samtidig gøre oprydningen fuldstændig overskuelig og ligetil. Dernæst ønsker jeg lyse, nordiske værelser. Og så ønsker jeg, at der er personlighed og forskellighed i værelserne, hvilket jo selvsagt er udfordrende. For de der drenge er ærlig talt ret ligeglade med indretning, så længe de ved, hvor deres lego og superhelte er gemt 😉

Værelserne bliver en god blanding af deres gamle møbler og nye møbler, som er nødvendige, når 2 børneværelser pludselig skal blive til 3. Derfor har jeg fundet lidt nyt til gode priser, når man i forvejen kaster flere millioner efter sådan et projekt og altså stadig er på su. Måske I kunne blive inspireret?

Mangler du inspiration til legetøj, der kan spille musik? Find musikinstrumenter til børn

  1. skrivebord fra Jox på tilbud til 399 kr // 2. Nordli seng fra Ikea 1499 kr // 3. Kasse med hjul fra Jox på tilbud til 209 kr // 4. Koziol kupler med bagplade fra 155 kr // 5. Væglampe på tilbud til 139 kr // 6. Bord/stolesæt fra Jox på tilbud til 490 kr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad koster en skilsmisse?