Vegansk naanbrød
Suppesæsonen er over os, og herhjemme elsker vi alle slags supper. Dertil laver jeg gerne veganske naanbrød, fladbrød eller pandebrød, som andre kalder dem. Ingredienserne ligger vi altid inde med, brødene er både nemme og hurtige at lave, og så pifter de enhver suppe op.
5 dl mel. 2 af dem kan evt erstattes af groft mel.
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 dl vand
2 spsk rapsolie
1,5 dl Alpro neutral yoghurt
evt sesamfrø til drys
Ingredienserne blandes alle sammen og æltes. Dejen skal være blød og slippe hænderne. Tilsæt mere mel, hvis det ikke er muligt. Lad dejen hvile 10 min. Del herefter dejen i 6 lige store stykker og rul disse flade. Steg brødene på en varm, tør pande. Drys evt lidt vand på den side, der er opad og kom sesamfrø på. Brødene vendes og steges på den anden side, når de er gyldne.
Ingen kommentarer endnu