2. jordemoderbesøg

Ny jordemoder, ny start

Inden jordemoderbesøget i tirsdags havde jeg sådan håbet, at min jordemoder måske bare havde haft en dårlig dag den første gang, og at det nok skulle blive rigtig hyggeligt. Men som sagt gik jeg med samme tomme fornemmelse hjem igen, hvor jeg igen måtte fortælle alt ting, hive svarerne ud af hende og få kommentarer som: “Du kunne bare have valgt Viborg”, hvilket jeg åbenbart ikke er alene om at have fået. 
I går nævnte jeg så det hele for min mor, som ligesom Heine syntes, at jeg skulle prøve at spørge om mulighederne for at få en anden jordemoder. På mange måder er det enormt besværligt at gå til jordemoder her i Silkeborg, når de ikke kender til andre procedure end dem i Viborg – til trods for at man ved 1. lægebesøg bliver spurgt om, hvor man ønsker at føde henne af, når nu fødeafdelingen her er lukket. 
Jeg ringede derfor til jordemodercenteret i Randers og fortalte, at det simpelthen virkede for besværligt, når nu jeg alligevel skal undersøge alting selv, og hun ikke kan hjælpe mig med mine spørgsmål, fordi jeg har valgt andet fødested end det, hun er knyttet til. Sekretæren, jeg snakkede med, virkede meget forstående og imødekommende over muligheden for at skifte jordemoder til en, der er knyttet til Randers. Jeg er helt sikkert villig til at køre for det, hvis det kan gøre det hele nemmere, og hun foreslog, at jeg kunne fremover gå til jordemoder i Hammel, fordi det ligger tættest på. Og jeg kunne nok ikke være mere glad for den udmelding. I Hammel gik jeg nemlig, da jeg ventede Noam, og jeg har sådan savnet den jordemoder, hendes opmuntrende ord, evig optimisme og hjælpsomhed. Oveni det sagde sekretæren, at de gerne ville se mig, før den næste jordemoder konsultation egentlig finder sted. Så derfor har jeg allerede fået en ny tid på tirsdag, hvor Heine har mulighed for at tage med inden hans studiestart. Det kunne bare ikke være bedre!

2 kommentarer

  • Du skulle da lige spørge om du kan få din gamle jordemoder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Der sidder kun en jordemoder i Hammel, og det er hende min gamle jordemoder, så jeg fik hende 😀 jeg kunne måske godt have udtrykt mig bedre 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. jordemoderbesøg