Vintertøjsræs

Kan selv..

Jeg har tidligere vist billeder af Noam, der sidder i få minutter af gangen helt uden støtte, men her i dag valgte jeg endelig at skrive i Noams “mit første år” bog, at han nu sidder helt selv, for i dag sad han nemlig helt ubemærket og legede med sine legesager i hele 10 minutter, mens jeg observerede ham med begge hænder klar til at støtte, inden jeg valgte at afbryde ham, tage lidt billeder og lege videre med ham bagefter.. 
“Siger du noget, mor?”
“Du er så sjov, mor”
“Jeg leger lige videre med frøen, hvis det er okay med dig?”
Min store dreng – det går alt for hurtigt <3 du giver mig jo ikke en chance for at kunne følge med.. 

Noam har i dag haft en body på fra Norlie, bukser fra SmallStuff og en tilfældig savlesmæk fra Bilka.. Blandt andet.. Det er som om, at efter vi er kommet på grød og mos, skifter vi tøj efter hvert måltid til trods for diverse smarte hagesmækker – men når man som Noam tager fat i koppen og selv vil holde fast i den, når man drikker vand og i øvrigt laver masser af mundprutter med munden fuld.. Ja, så skal der skiftes tøj konstant 😉

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintertøjsræs