Noams værelse

Hvad pokker gør man lige?

I torsdags tog vi forbi den nye lejlighed for at måle rummene op og tage lidt billeder. Det er nu meget rart, at vi fik lov til at komme forbi igen allerede, så vi (læs: jeg) kan få en ide om, hvordan vi skal indrette os, få købt gardiner i de rigtige størrelser, få købt nye lamper osv, så vi ikke står på bar bund, når vi flytter ind om lidt over en måned. Det var dejligt at være forbi igen, vi begynder begge mere og mere at glæde os til at flytte, selvom det stadigvæk er en anelse vemodigt og surrealistisk og alt i mens vi gik og målte op, lå Noam på sin sleebee og legede med en nogle legesager, vi havde taget med og rigtig hyggede sig midt i den kæmpe stue. 
 
Stuen er 11×5 meter og selvom man skulle tro, at det ville være den, der vakte størst problemer (læs: Heine panikker over at sidde 5 meter væk fra et 32″ tv), så er det faktisk Noams værelse, der ender med at give grå hår og problemer. Selvom vi har set lejligheden, var det altså ikke deltaljerne, vi kiggede mest på – tilsyneladende.
Noams værelse ligger for enden af en gang ved siden af et andet værelse og overfor vores soveværelse, som er ved siden af badeværelset. I det ene hjørne er døren ind til værelset, i det andet et skab, det tredje et vindue og som vi huskede det: en radiator under vinduet. Men det skulle slet ikke vise sig at være tilfældet.
Hvorfor jeg ikke lige huskede at lukke skabsdørene, da jeg tog billedet, må I ikke spørge mig om! 😉
.. For radiatoren er tilsyneladende ved siden af vinduet og dermed røg det sidste hjørne.. Og hvad pokker gør vi så lige med tremmesengen? Jo – vi må gå i tænkeboks, for det kan da umuligt være særlig smart at have tremmesengen op af vindue eller radiator? Jeg aner ikke, hvad vi gør, men jeg ser nu altså, at han helst får det værelse med skab i, for værelset ved siden af har nemlig ikke skab, selvom det er illustreret i plantegningen, vi har modtaget, ligesom det er illustreret, at der er dør ud til altanen – det er der heldigvis ikke fra børneværelset. 
 
Jeg er spændt på, hvad det lige ender med, men jeg glæder mig helt vildt til at indrette det, lige nu er det bare tomt og hvidt og selvom jeg har lyttet til jeres mening (og taget den til mig!) om tapetet, er vi overraskende nok faktisk slet ikke spor trætte af det, det er en smadder god kontrast til alt det hvide og blå og jeg tror, at jeg ender med at bestille det igen.
 
Men øhm.. Hvad pokker gør vi lige med tremmesengen?! 
 

11 kommentarer

  • Det er et rigtig dejligt kvarter kan jeg lige sige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke 😀 Det ligner de rækkehuse i Balle by!! Er der en bestemt grund til i flytter?? – Det bliver spændende 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er også i Balle 😉
      – Ja, jeg studerer på læreruddannelsen i Silkeborg og Heine begynder til august, så det er lidt oplagt for os at flytte. Men egentlig er det, fordi busserne her i byen er skåret væk til et minimum, så der kører intet igennem mellem 9 og 14 og det går jo ikke, når jeg skal kunne hente Noam fra dagplejen i tilfælde af sygdom eller lign, så vi havde valget mellem at flytte eller betale mere i husleje, så vi valgte at få den ekstra plads, komme tættere på det hele og så er en stigning i husleje bare slet ikke ligeså risikabel som en gammel, slidt bil 😉 men ja, det bliver meget spændende – vi glæder os, selvom det er smadder vemodigt at flytte herfra Noams første hjem.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde nok flået skabet væk og sat træmmesengrn ind i det hak 😉
    Det er ligesom med vores værelser det der, dør i den ene ende og vindue og radiator i den anden, det er SÅ træls! :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er MØG irriterende! Men hele ideen med at vælge det værelse er netop skabet. Lige nu overvejer jeg godt nok, om vi skal have en puslekommode inde på værelset (selvom jeg er meget imod at pusle på værelset!) og så bliver skabet måske overflødigt? I så fald kan vi vælge værelset ved siden af og få lidt flere muligheder.. Årh alle de beslutninger og alt den ubeslutsomhed 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville gøre det samme som Ditte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne man stille den langs væggen lige inden for døren?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    I har næsten kun 2 muligheder sådan som jeg ser det; stille den langs med væggen eller udfra væggen. Og det den side længst væk fra døren så man ikke går direkte ind i den. Jeg ville nok vælge den udfra væggen og på den måde dele værelset op og måske lave en hygge/læse krog i hjørnet ved radiatoren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, du har ret – jeg tror, vi stiller den langs væggen. Egentlig ville jeg nok foretrække ud fra væggen, men jeg tror, det bliver for smalt at gå forbi den, når rumdeleren kommer på den anden side 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noams værelse