2. advents give-away

Noams julegave

Det er egentlig noget tid siden, at vi købte Noams julegave og oprindeligt var det en flettet hængestol fra Sebra, som skulle være i hjørnet på det nye værelse foran boghylden og jeg havde en forestilling om, hvor hyggeligt det kunne være for ham. Men da vi flyttede, opdagede vi desværre, at vi her har gipsloft modsat træloft i huset, vi kommer fra, så pludselig havde vi travlt med at få den byttet igen.
Hængestolen blev derfor skiftet ud til en metalstol og godkendt samme dag af den heldige modtager. Der var lidt tilbage på tilgodebeviset, som gik til et Toddler spisesæt, som også blev godkendt samme dag af Noam. Men umiddelbart syntes jeg, at det virker som en enormt kedelig gave for en 9 måneder gammel babydreng, så på Amazon fik jeg hurtigt bestilt lidt legetøj også, som han forhåbentlig vil få stor glæde af.
Legetøjet fra Amazon skal jeg nok vise senere, men jeg kan fortælle, at jeg købte for kun 232 kr, hvad der ville have kostet 750 kr i Fætter BR eller Toys’R’us. 

6 kommentarer

  • Det er så ærgeligt at i ikke kunne have gyngen – det kunne have været så hyggeligt 🙁 Men stolen er også sød, og er sikker på at han bliver glad for den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv med hængestolen, men den der er saftsusme også sød 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, den er heldigvis smadder sød, men jeg ærgrer mig nu stadigvæk lidt over det med hængestolen, men lige nu krydser jeg bare fingre for, at min far kan finde ud af noget med sansegyngen, som Noam virkelig elsker 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også købt på amazon til Dictes to fætre (og lidt til hende), og det er jo helt vildt hvad man kan spare på fx Lamaze ting.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advents give-away