Godt nytår!

Jo grimmere jo bedre?

Jeg havde helt sikkert en forestilling om, at mit barn skulle lege med økologisk hæklet- og træ legetøj. Det handler overhovedet ikke om udseendet på legetøjet, men jeg ville virkelig gerne slippe for alt det her plastik legetøj fyldt med diverse kemikalier. Men forestillingen faldt da brat til jorden, for Noam har helt sikkert sin helt egen mening om, hvad der er sjovt at lege med – og hvad der bestemt ikke er. 
Ærlig talt er jeg bedøvende ligeglad med alt den her larm, som ofte følger med plastiklegetøj, så længe Noam finder det underholdende, men jeg havde vitterligt håbet, at han syntes, at trælegetøj er så spændende, at vi kunne undgå så meget dårligt kemi som muligt så lang tid som muligt. På den anden side gider jeg heller ikke købe legetøj, der alligevel ikke bliver brugt, så vi har overgivet os fuldstændig og selvom jeg absolut ikke går op i udseendet på legetøjet overalt i lejligheden, lader det til, at jo grimmere det er, jo mere underholdende er det.
 Den lille mand har talt: hvis det ikke blinker, larmer og lyser – så duer det ikke! Lige med undtagelse af bøger – dem har han en helt særlig forkærlighed til, men han er jo heller ikke søn af en dansklærer for ingenting 😉

6 kommentarer

  • Haha, nej de ved godt hvad de vil have, de kære små 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja for søren! Men det er godt at høre, at det ikke kun vores hjem, der skriger af plastiklegetøj 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe.. ja, der er ikke så meget at gøre, når de små banditter har taget deres beslutning 😉
    Her flyder Aksels værelse også i plastik, blink og skinkre toner, men han sidder og hygger sig så gevaldigt midt i alt rodet!
    Vi har sågar lige bestilt mere hjem fra Amazon, vi vil jo gerne give en gave vi ved der hitter når han fylder 1 år! 😉 tsk tsk..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha ja – så kan man ellers nok have mange meninger selv, men i sidste ende har de bestemt 😉

      Nej, hvor spændende! Hvad har I købt? 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha. Nej det der trælegetøj er alt for kedeligt! Det fandt vi også hurtigt ud af herhjemme 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!