Den største gave af dem alle ♥

Magasin


Kender I de butikker, man ved, man ikke bør gå ind i? Man ved, at de har alt, man overhovedet kunne drømme om og man ved, at man ender med at købe noget derinde? Det er så fristende i de butikker, udvalget er stort og lækkert og man ender altid med at gå derind alligevel.

Sådan har jeg det med Magasin, jeg skal altid lige ind og kigge, når jeg er i Århus. De har jo alt, hvad mit hjerte begærer ? især boligafdelingen, som udover at være fyldt med yndlingsmærkerne: Muuto, Kähler, Hay, og Firm Living også har Rosendahl, Bodum, Georg Jensen, Lene Bjerre og meget meget mere. 

Jeg er jo fuldstændig magtesløs, for selvom jeg måske ikke har noget bestemt i tankerne, er afdelingen altid inspirerende at gå ind i og jeg kan snildt udpege 10 ting, jeg pludselig ikke kan leve uden eller som virkelig ville gøre mit hjem meget hyggeligere.  

Nu kommer jeg desværre ikke længere så tit som Århus, som jeg har gjort, men det forhindrer mig bestemt ikke i at se, hvad Magasin har at byde på.

Deres webshop med indretninger nemlig overskuelig, man kan vælge, om det er et bestemt mærke, man kigger efter, et bestemt produkt til køkken, stuen osv. og man kan vælge, hvilket prisleje man kigger i, som altså ikke er helt tosset, når man som jeg er studerende og leder efter noget nyt til mig selv eller gaveideer til andre. 
Havde jeg nu ikke været af sted med min nærige kæreste sidst, ja så var jeg helt sikkert kommet hjem med et par Muuto Dots knager i træ – men de skal nok komme med hjem en anden gang.. Det er helt sikkert! 
Indlægget er sponsoreret, men det er selvfølgelig et udtryk for min egen mening.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den største gave af dem alle ♥