Vinderen af Silly U konkurrencen

Den sidste pakke er hentet

I min første graviditet tilmeldte jeg mig diverse, gratis babypakker fyldt med prøver, bleer, blade og andet godt. Og nu er den sidste altså hentet.. Inden det går løs igen! 😉
 

Melder man sig ind i Libero-klubben, modtager man både en pakke inden fødslen og en omkring barnets 1 års fødselsdag. Og det er altså den, jeg endelig har fået hentet. Udover bind og bleer indeholder den et gavekort på en gratis fotobog, som jeg vil benytte mig af til en “Noams første år i billeder” bog.
I den her graviditet ved jeg bedre, og jeg har egentlig ikke tænkt mig at tilmelde mig  andre gratis pakker end dem fra Libero og Rema 1000. Har du lyst, kan du finde mange gratis babypakker her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Silly U konkurrencen