.. Og så de gratis glæder!

Alene hjemme

Hverdagen kalder, ferien er slut, Heine er påbegyndt studiet, og vi er ved at køre Noam ind i den nye rutine i dagplejen. her vil han fremover være fra 7.45-14.00 3 dage om ugen, holde 1 ugentlig fridag og have tidligt fri om fredagen, hvor han bliver hentet kl 11.30.
Min sommerferie er dog ikke helt slut, men snart kalder barslen allerede, og jeg må nok indrømme, at jeg har ret svært ved alt den alene-tid lige pludselig. Heldigvis har jeg rigtig mange projekter, jeg for alvor kan give mig i kast med, men det er nu alligevel svært at vænne sig til, at der pludselig er mulighed, tid og ro til at gøre præcis, hvad jeg har lyst til. 
Vi kunne sagtens vente med at køre Noam ind i den nye rutine, men i samråd med Kirsten, Noams dagplejer, blev vi enige om, at det var bedst, at det allerede var nu, så han ikke følte sig tilsidesat, når lillebror kommer til. For det er jo sådan set det, det handler om. I forvejen er det lidt usikkert, hvorvidt Heine har mulighed for 14 dages barsel med hans studie, og lillebror og jeg skal – så vidt muligt – have samme stille og rolige start, som Noam og jeg også havde i sin tid, og ikke ligge og køre frem og tilbage hele dagen. Ingen tvivl om at Noam kommer til at nyde godt af, at jeg går herhjemme med hans ikke alt for mange, lange dage. Men på samme tid har jeg læst mig frem til, at det med pseudotvillinger er en god ide, hvis den ældstes hverdag ikke bliver alt for forandret, og derfor har vi valgt at starte Noams nye hverdags rutine allerede nu. Af samme årsag har Noam også allerede nu fået nyt junior-værelse, så der ikke sker alt for mange ting på én gang, men at han har mulighed for at vænne sig til ting af gangen.

2 kommentarer

  • Det lyder til at I har truffet den helt rigtige beslutning og jeg håber at I alle bliver glade for det! 🙂
    Jeg selv er også blevet alene her i barslen – min kære Jens er startet studie og det er sørme lidt mærkeligt – pludselig har man en masse alene-tid med baby og hvad skal man dog lave! Men heldigvis synes jeg at det går rigtig fint og jeg har en nem dreng, som elsker at blive underholdt 😉

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det handler jo i sidste ende om, at Noam skal være tryg ved det hele, og så duer det ikke, at der sker alt for meget på en gang – det er jo en kæmpe omvæltning i sig selv at blive storebror 🙂 men jeg kunne nu sagtens have haft ham hjemme hos mig en måned eller halvanden endnu, men det ville nok nærmere være mit behov 😉

      Hehe det kunne forestille mig, men i det mindste har du din lille, skønne dreng hos dig – jeg er mutters alene 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Og så de gratis glæder!