Lillebrors første sæt tøj

Lækker i PDL

Egentlig styrer jeg helst gerne udenom mærkevarerne – de er både overvurderet og overpriset i mit hoved, men det er en helt anden diskussion 😉 
Så det var med en smule – okay en del – skepsis, at min veninde fik mig med til et Pomp De Lux homeparty. Jeg valgte at give det en chance med kun ét styk tøj. I mit hoved er PDL slet ikke så meget mærkevarer-præget som Katvig, Molo osv., og priserne minder da også meget om dem, man møder i Name-it og H&M. Det er ikke meget dyrere, men jeg må nok sluge min skepsis i mig, for jeg syntes faktisk, at kvaliteten er bedre end H&Ms, hvor jeg tit har oplevet, at t-shirts kommer ud af pasform, og cardigans bliver stive. 
 
Jeg endte med at blive ret vild med bedstefar-bluserne fra PDL, og jeg har da også ventet spændt på, om de indgik i den nye kollektion, da Noam netop lige er vokset ud af sine. Heldigvis gør de – og Noam endte også med at få en lækker strik med i bestillingen. Selv faderen er begejstret, så jeg er nok nødt til at købe en mere. Jeg kastede mig også modigt ud i at bestille deres baggy-jeans til ham, men desværre passede de bare slet ikke på Noams lille krop, som pludselig fik teletubbis-figur, så vi holder os blot til Name-its lækre jeans 😉 ..

4 kommentarer

  • Det skal jeg nok, Stine 😉 de har noget virkelig skønt pigetøj..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pomp de Lux er nemlig rigtig lækkert tøj til gode priser. Især når de holder udsalg. Så køber jeg forud til den kommende sæson. I jule købte jeg 24 stykker tøj for 1000kr. Det var vildt lækkert tøj, som jeg modtog. Nedsat med 70%. Jeg kunne godt iklæde Oliver udelukkende i pomp de Lux, for jeg synes deres stil er vildt fin. Jeg har også købt en enkelt ting i denne kollektion, som snart kommer med posten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, jeg er ret overrasket over kvaliteten, når man tænker på prisen. God ide med at købe forud – jeg nåede desværre ikke at købe, da de havde kæmpe udsalg. Men næste gang holder jeg øjne og øre åbne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis du ser der er udsalg, så skriv det lige til mig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillebrors første sæt tøj