Detaljer på børneværelset #2

Vi restituerer

Juledagene har taget hårdt på vores to, små drenge, så vi har brugt de sidste par dage på at slappe godt og grundigt af herhjemme iført nattøj og familiehygge med ture på legepladsen og en masse LEGO byggeri. Bare os fire. 

Nytårsaften bliver også bare os fire. Vi var egentlig inviteret hjem til et vennepar, og selvom vi oprindeligt takkede mange gange ja, har vi valgt at blive hjemme for børnenes skyld. Vi har aldrig før fejret nytårsaften alene, men jeg er sikker på, at det nok skal blive skide hyggeligt. Vi har planlagt at gå en tur på legepladsen, fodre ænder, male billeder og lege med præcis det, Noam kunne tænke sig. Til aften hygger vi med raclette, og når Noam engang er gået omkuld, har vi sørget for hjemmelavet panna cotta med hindbærsirup, spil og filmhygge, inden vi engang selv går i seng.
 I ønskes alle et rigtig godt og lykkebringende nytår.

3 kommentarer

 • tak i lige måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder dejligt – og tiltrængt! Vi skulle også kun noget hver anden dag i julen, og dagene med ro hjemme var meget tiltrængte.

  Raclette er jo SÅ godt! Og desserten lyder også for lækker 🙂 Nytårsaften bare jer fire lyder nu altså skøn <3 Jeg håber, vores hernede i Lalandia også bliver god!

  Rigtig god aften og godt nytår til jer. Er rigtig glad for, vi har lært hinanden at “kende” i 2013! Har en fornemmelse at, at det kun bliver forstærket i 2014 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød! 😀 det har været rigtig hyggeligt at lære dig og dine tre skønne drenge at kende. Jeg er sikker på, at I nok skal få en vildt hyggelig tur! Godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer på børneværelset #2