Jeg ser den vokse hver dag..

Smallfashion

Smallfashion er en børnetøjsbutik på nettet med kendte mærker som bl.a. Minymo, Mini A Ture, Pippi, Racoon og Melton. Og lige nu er der ligesom så mange andre steder masser af procenter at spare. 
Webshoppen er ganske ligetil og overskuelig. Mærkerne, der forhandles, vises med deres logo på forsiden og fungerer som en direkte genvej til udvalget dertil. Men går man ikke efter et konkret mærke, kan man i stedet vælge, hvilket køn man kigger til. Herunder vises hele udvalget til kønnet samt en masse muligheder for at afgrænse sin søgen: kategori, mærke, alder, farve og størrelse.

Udover webshoppen har Smallfashion også deres helt egen blog, hvor de skriver om nyheder, mærker, annoncerer tilbud og kommer med inspiration. 
Tilmelder man sig Smallfashions kundeklub, optjener man point ved samtlige ordrer, man laver, og som start får man alene ved tilmeldelsen de første 25 bonuspoint.

Og hvis man var lidt snu, købte man allerede nu overtøjet til den næste vinter. Jeg har i hvert fald et stort ønske om matchende Mini A ture jakker til drengene, og netop nu er de på tilbud hos Smallfashion med henholdsvis 30 og 40 %. Hvor skønne kunne de ærlig talt ikke lige se ud? 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Smallfashion

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ser den vokse hver dag..