"Shh.. Theo sover!"

Party favours

Dåben nærmer sig med hastige skridt, så forberedelserne dertil er nu for alvor skudt i gang. I mandags tog vi søskendevognen i brug for første gang, da vi smuttede ned i byen for at få købt det sidste ind og for at få aftalt det sidste med cafeen. Det er ikke, fordi vi skal gøre vanvittigt meget selv, og egentlig behøver vi slet ikke, men jeg kan nu godt lide, at jeg selv bestemmer pynten til trods for, at vi fejrer dåben på en cafe.
Bordpynten bliver ganske simpel i hvid og blå. Vi har sørget for lidt hvide bloklys, hvide vaser og dertil skal vi have bestilt nogle hvide blomster. På tallerknerne vil der være en lille gaveæske, som foruden at indeholde bolsjer fra Bolsjeriet i Løkken vil fungere som bordkort. Ideen har jeg set hos andre bloggere, og jeg syntes simpelthen, at den er så sød – jeg glæder mig til at se, hvad gæsterne syntes om det. 

1 kommentar

  • Det lyder, som om der er helt tjek på det – jeg håber, I får en dejlig dag i morgen! Vejret lader jo til at blive godt – det er altid et plus 🙂 Glæder mig til at høre mere og se billeder derfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Shh.. Theo sover!"