Test af Basson søskendevogn

Et nyt kapitel er begyndt

Og det er både sørgeligt og spændende! Theo er 12 dage fra at være 6 måneder, så i dag fik han for første gang smagt mos. Det er virkelig stort! Men samtidig også trist. For starten af grød og fast føde betyder slutningen af amningen. Jeg elsker, at det indtil nu kun har været mig, der har næret ham, fået ham til at vokse, gro og udvikle sig. Men Theo er virkelig, virkelig nysgerrig efter vores mad. Han virker så klar, at vi nu starter ud med små smagsprøver, indtil han bliver 6 måneder, hvor vi for alvor går i gang.
Noam har hjemmedag i dag, så han fik selvfølgelig også lov til at være med – til hans store fornøjelse. Han stod troligt ved siden af og heppede på Theo, mens han sagde: “mere, mere, mere!” 
Og det gik da også virkelig godt! Det er tydeligt at se, at mundmotorikken er helt klar, for det var minimalt, hvad der røg ud af munden igen. Til gengæld var armene og hænderne der straks. Jeg havde godt lidt forudset hans ivrighed, for det er på samme måde, han reagerer, når vi spiser eller drikker foran ham, men det overraskede mig alligevel, hvor klar han i virkeligheden er. 
Til opstart af grød har jeg den her gang investerede i en række ting, som jeg håber, vi får kæmpe glæde af, og som jeg selvfølgelig nok skal få vist frem. 

2 kommentarer

  • Spændende! Jeg har også ventet til 6 måneder både 2. og 3. gang. Det gik meget bedre end første gang, hvor jeg havde utrolig travlt af ren og skær spænding med at komme i gang ved 4 måneder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det er bare så hammer stort, når de pludselig skal til at have mad! Jeg synes at det gik utrolig hurtigt med Kalle, efter han først var begyndt på rigtig føde.

    Men åh hvor er dine drenge skønne! 🙂

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Basson søskendevogn