Theo 8 måneder

Der er så fuld af sjov..

I søndags var vi inviteret til blogevent af søde Kamilla i Fårup Sommerland – mit allerførste af slagsen. Foruden at møde en masse andre søde bloggere, som jeg virkelig havde set frem til, fik vi lov til at nyde og udforske parken på egen hånd i det ellers fantastiske vejr.

Sidst vi var i Fårup Sommerland, havde jeg netop stået en meget tidlig morgen med en pind i hånden, der viste, at vores lille familie netop var begyndt. Det var derfor med masser af forventningsfulde minder, at vi den her gang pakkede bilen og kørte af sted med hele to skønne drenge. 
For Theos vedkommende er der masser af underholdning blot ved at være et nyt sted og opleve det hele. Men jeg var nu alligevel lidt spændt på, hvad han ville sige til sådan en dag. Det er naturligvis begrænset, hvad man kan være med til, når man er blot 8 måneder, men det betød bestemt ikke, at han kedede sig. Det var en oplevelse i sig selv for ham! Han havde en fest med at se og opleve det hele, og de par gange, hvor Noams ben blev trætte, sad de sammen i vognen og hyggede sig gevaldigt. 

Og Noam? Jo, det var en dag lige i hans ånd! For selvom man kun er 2 år og under 100 cm høj, er der masser at give sig til. Fårup Sommerland har nemlig op til flere legepladser, hoppepuder- og trampolin områder, guldgravning, togtur rundt i parken og forlystelser til selv de små. Noam nærmest løb mellem flyvemaskiner, karruseller og “Pindsvinet” – en rutsjebane til de helt små, mens han hvinede, grinede, pegede og råbte: “den der!” Og havde vi blot haft badetøj med, tilbyder Fårup Danmarks største vandland – Aquapark. 
Det er klart, at dagen ikke så meget handler om os, candyfloss og vilde forlystelser, når man har små børn med, men det gør heller ikke spor. At se begrejstringen fra Noam, der for allerførste gang i sit liv prøver en forlystelse med allerstørste velbehag, er så stort og vildt at opleve i sig selv. 

Og heldigvis er det da ikke sidste gang, at vi kommer der. For i uge 31 har vi nemlig lejet et sommerhus blot få kilometer derfra – og vi glæder os sådan til at gentage succesen! 

Indlægget er lavet i samarbejde med Fårup Sommerland

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theo 8 måneder