Forresten #1

Xakt

Det er ingen hemmelighed, at huset her lider under bruddet. Det er langt fra færdigt! Der mangler at blive malet påny ved trappen, hængt billeder op, hængt lamper op, drengenes værelser og et personligt finish. 
Som enlig mor til to har jeg desværre ikke meget tid til at gå rundt og ose, shoppe og dagdrømme i butikkerne om alt det, jeg ønsker til mit og drengenes hjem. Men der er webshops til gengæld særdeles behjælpelige – især når pludselig også står i december og endnu ikke har sendt den obligatoriske ønskeseddel ud.
En af de webshops er Xakt, som er fyldt med masser af lækre mærker som Muuto, Hay, Kähler, Applicata, By Lassen og Normann Copenhagen, som er nogle af mine favoritter. Xakt oser af møbler, pyntegenstande og selvforkælelse. Derudover har de en helt sektion med ideer til diverse rum i boligen og her i december også ideer til kalendergaver i diverse prisklasser. 
Min ønskeseddel i år burde nok have rummet kedelige, praktiske gaver som 6 store tallerkner, 6 knive og gafler, pander og gryder og en støvsuger. Men i stedet har jeg altså set julen som mit snit til lidt lækkerier til hjemmet – en fristelse, jeg ikke har kunnet se bortfra. Og derfor har netop disse godter befundet sig derpå i stedet for håndklæder og lagner. 

1. Kähler vase, 2. Architechade træand, 3. By Lassen Kubus stage,
4. Ferm Living wirebasket, 5. Lyngby vase?

Og derudover har jeg faktisk modtaget disse lækre fatninger fra Muuto, som jeg har et lille projekt med i soveværelset – hvis jeg da enten selv lige lærer at bore, hamre og tilslutte til elektricitet eller ganske enkelt får lokket en til at hjælpe mig. 
Indlægget er lavet i samarbejde med Xakt 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten #1