Lille dalmatiner

December-travlhed

Vi har simpelthen så travl en december, at jeg får forsømt bloggen lidt. Der sker nemlig en masse spændende og gode ting i det lille hus, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Generelt er december jo bare en travl måned for enhver børnefamilie – der skal løbes ekstra stærkt med julegaveindkøb oveni dagligdagens i forvejen travlhed med fuldtidsarbejde eller studie. Der skal pakkes kalendergaver op, diverse nisser skal med hjem- og tilbage til børnehaven igen med en historie i hånden, hvor der iøvrigt også altid er en eller anden juleafslutning, og samtidig føles dagene bare kortere og mørket længere – og nåh ja, et eller andet barn bliver smittet af en eller anden sygdom, som de altid gør om vinteren. Kalenderen skriver allerede d. 13. december, og jeg mangler endnu et hav af julegaver – nogle af dem ved jeg faktisk stadig ikke hvad skal være!

Vi har heldigvis nogle enormt søde bedsteforældre, der har hjulpet med at gøre december så hyggelig for børnebørnene – og nem for forældrene – som muligt. Derudover giver Kenneths døgnvagter gudskelov også en masse fridage i ugen, men alligevel føles det bare som om, at den ene dag tager den anden.

Mine forældre har gentaget succesen fra sidste år med at aflevere en sæk med kort, gaver og opgaver fra nissen. Hver dag åbner vi så et kort med drengene, som enten har en lille opgave eller pakke til følge. Det kan være alt fra, at vi skal spise risengrød den pågældende dag eller drengene skal hjælpe med at gøre rent til Jelly Bean Challenge, julepynt og dekorationer til beskeden om at se en julefilm og spise tilhørende julechokolade. Det er en smadder fin ide, og drengene elsker det! Og så har mine søde svigerforældre suppleret op med hver sin LEGO julekalender til drengene, så drengene er altså godt forkælet her i december, men vi stor-nyder det alle sammen.

img_0023

img_0025

Drengene er helt med på alt det nisse-halløj. De er helt opslugt i fortællinger om julemanden, nissedrillerier og hvad december ellers byder på. I skrivende stund har de placeret sig ved siden af hinanden overfor den nissedør, der befinder sig i også vores hjem, og her sidder de og finder LEGO frem til nissen, så han har noget at lege med, når vi andre sover, mens de snakker om, hvad der sker, hvis man driller nissen. December er så magisk en tid, og det er så hyggeligt, at drengene er helt forgabt i dét univers.

Rigtig glædelig december fra os 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille dalmatiner