Juletræs jagt

Lille juleaften

Selvom december kan virke alt for kort for os voksne, der har rigeligt travlt i forvejen, har drengene med stor længsel talt ned til juleaften.

img_0561

I aften sover de hos Heine, som de julehygger med i morgen tidlig med lækker morgenmad og gaver i nattøj, mens Kenneth og jeg gør os klar, ordner det sidste og pakker bilen, inden vi henter dem og kører mod Holstebro. Jeg har altid drengene juleaften, men selvom det er en helt underlig følelse for første gang nogensinde ikke at vågne op til to enormt friske og energiske julebørn, er jeg virkelig, virkelig glad for, at drengene i år får det bedste fra begge verdener. For mens vi uden tvivl har mega travlt i morgen tidlig, har de en helt rolig og hyggelig morgen med deres far, hvor der er masser af tid og ro til at gøre præcis, som de har lyst. Det bliver da ikke bedre! At være delebarn men alligevel både nå at hygge med sin mor og far på så stor en dag.

I morgen bliver altså fuldstændig  på drengenes præmisser. Der bliver ingen stress eller jag, min svigermor har tænkt sig, at de løbende skal pakke gaver op, så heller ikke det bliver for overvældende, maden bliver serveret tidligt, og drengene får lov til at gå til ro, når de trænger til det. Vi sover nemlig i Holstebro, inden vi d. 25. begiver os til Østjylland, hvor vi skal holde julefrokost med min familie, inden drengene atter er tilbage i deres fars favn d. 26., hvor de højst sandsynligt skal lave absolut ingenting – til stor gavn for alle.

Rigtig glædelig jul ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræs jagt