Normann Copenhagen-tip

ANNONCE

Da drengene og jeg i sin tid flyttede ind i det lille hus, valgte jeg, at de skulle have det store værelse, mens jeg nøjes med det, der egentlig var tiltænkt børneværelse. Det giver god mening, fordi drengene bruger deres væsentligt mere, end jeg benytter mig af mit soveværelse og samtidig ligger mit – nu vores 😉 – også overfor badeværelset, hvilket bare er enormt praktisk.

Men selvom vi har det lille værelse, vil jeg stadigvæk gerne, at det er både lækkert og hyggeligt. Og det har jeg også næsten formået, synes jeg. Næsten. Jeg kan ikke huske en tid, hvor jeg ikke har ledt og googlet efter inspiration til valg af natborde. I Silkeborg nåede jeg faktisk aldrig at have nogle! For mens alle andre lader til at forelske sig i Kartells, og jovist, de er også smadder fine, vil jeg bare gerne have et eller andet andet.. Men det ‘andet’ har jeg så bare haft rigtig svært ved at definere. Indtil nu. For mens jeg netop var i gang med at klikke et par Normann Copenhagen Pocket Organizers hjem til entreen, faldt jeg tilfældigvis over dét her billede, som straks tiltalte mig og inspirerede mig. Pocket organizerne er både virkelig fine, men også praktiske. De er simple, men netop lige i min stil. Vores stil, må jeg hellere sige fra nu af 😉 Og så er de endda også beregnet til planter, hvilket er lige præcis min tanke med en enkelt af dem, der skal i soveværelset. Naturligvis – taget plantetendensen i betragtning 😉

Og lige præcis HER er Pocket Organizerne fra Normann Copenhagen billigere end jeg ellers har set dem til. Bare lige et tip til andre interesserede 🙂

Jeg kan godt lide, at sengebordsløsningerne ikke nødvendigvis er det samme på begge sider af sengen. Den anden side af kræver så lige et smut til IKEA, for der har jeg nemlig udtænkt en løsning, der involverer BESTÅ serien. Men det gør nu heller ikke noget, jeg har absolut intet imod en IKEA-tur. Dét er jeg så til gengæld helt alene om at synes 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiduserne fortæller #8