Vegansk hokkaidogræskarsuppe

Countdown: 10 dage tilbage

Jeg har været ret dårlig til at få opdateret omkring huset. Men med kun 10 dage til overtagelse er det pludselig lige om lidt, at vi står med nøglen til det hus, vi selv har tegnet, bygget og indrettet. Det er så vildt, og vi glæder os helt utroligt at starte et nyt kapitel i vores hus.

Det er kun finish, der mangler i huset. På onsdag får vi en byggesagkyndig ud, jeg kender, for at gennemgå huset, inden vi har samme gennemgang med Huscompagniet torsdag. Derefter har de præcis 1 uge til at udbedre eventuelle fejl og mangler, men som huset står nu, er det minimalt, hvad vi finder. Det er jeg ret sikker på. Vi har taget de ting, vi har fundet, i opløbet, så vi ikke risikerede at have en kæmpe liste til sidst. Generelt har det været få ting, der har været lavet forkert eller manglet. Det har primært været flisemuren, der har lavet nogle tossede fejl, men vores byggeleder har reageret både professionelt og hurtigt, så tingene er blevet fikset med det samme. Selv har vi ikke meget viden omkring nybyg og håndværk generelt, men vi har haft flere forskellige fagfolk til at kigge på huset, og det har klart været en kæmpe hjælp.

Vores køkken er hvidt på hvidt. Siden billederne blev taget, er der også kommet en hvid emhætte til samt en quooker flex. Har man fulgt med på bloggen gennem årene, ved man, at jeg elsker hvidt på hvid. Jeg elsker enkeltheden, og så kan det altid brydes lidt med udskiftelige pyntegenstande 😉 Ligesom vores råmur, der skiller køkken og stue, bryder alt det hvide.

Heldigvis for mig er jeg gift med en mand, som er helt tryg i mine ideer omkring indretning. Og så har det været utroligt nemt for os, da vi overordnet har samme ideer, ønsker og stil. Men som i ethvert andet ægteskab må man naturligvis tage og give, så det er klart, at vi har måtte gå på kompromis hver især, men selv dét har faldet os ret naturligt ind at gøre.

Vores køkken er fra HTH og i serien Next ligesom de øvrige inventar i huset er. Dermed er de hvide, rene linjer gennemgående i hele huset. Både i køkken og badeværelserne har vi prioriteret skuffer. Det er noget dyre end skabe, til gengæld er de hver en krone værd. Det overblik, man får med en skuffe, er helt fantastisk. Vores køleskab og fryser er integreret og indbygget i væggen sammen med ovn og et højskab med udtræk. Jeg gad godt have et depotrum, men vi prioriterede 5 soveværelser i stedet. Man kan ikke få det hele, og som Kenneth siger, burde vi med 15 skuffer og 4 skabe plus højskabet sådan set have rigeligt med opbevaringsplads i køkkenet.

I køkken/alrum, stue og vores soveværelse har vi valgt Sahara Oak vinylkork gulv, som både er vandafvisende og utrolig hårdfør – altså perfekt til tre drengebørn 😉 .. I bryggers, entre og de to badeværelser har vi valgt en 60×60 klinke i grå betonlook, mens der på de 4 øvrige værelser er sort gulvtæppe.

Med 10 dage tilbage er vi så småt ved at sortere ud og pakke de ting ned, som vi har taget med hjem til mine svigerforældre. De fleste af vores ting er pakket ned og står i et depotrum ca 20 min fra huset, så flytningen skulle gerne gå nemt. Kenneth har valgt at tage en uges barsel i forbindelse med flytningen, og jeg tænker ærlig talt, at den uge gør os rigtig godt i et nybygget hus med to børn i hånden og en baby på armen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hokkaidogræskarsuppe