Julen er børnenes fest

Året, der gik

Ved et års udgang kan man ikke undgå at tænke på alt det, der er sket. Alt det, som man har oplevet, været igennem, alle glæderne og alle sorgerne. Jeg kan i hvert fald ikke. 
For os har det været et vildt år! Der er sket helt vanvittigt meget på så kort tid. 
Theo er gået fra at være et skrigende spædbarn til den her lille, skønne dreng, der nu kan gå og stå, sige “hej”, “hov” og “åh åhh”, som ryster på hovedet, når der er noget, han ikke vil og nikker, når han gerne vil. Han er den her glade og nysgerrige dreng, der bruger babytegn, gerne kysser igen, og som vi i år både har fejret med dåb og 1 års fødselsdag. 
Og ligeledes har Noam udviklet sig med lynets hast: han er blevet 2 år og er fyldt med meninger, han sover ikke til middag længere, og hans sprog er simpelthen så godt: ordene vælter ud ad munden på ham, sætningerne bliver dannet, og han vil så gerne fortælle alt det, han har lavet og oplevet. Og så er han ligeså kærlig og empatisk overfor Theo, som han var for blot et år siden. Han invitererer Theo med i alle lege, og de to hygger sig simpelthen så godt sammen. 
For os har vi oplevet både at flytte i hus og flytte fra hinanden. Det har været et følelsesmæssigt meget hårdt år for os, men jeg havde alligevel ikke troet, at vi ville slutte året hver for sig. 

For præcis 3 år siden var jeg højgravid med Noam, og jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg blot så få senere ville befinde mig i en helt anden tilstand. Hverken at jeg ville bo i et hus i Silkeborg, have to børn, være enlig og i øvrigt tilbringe nytårsaften uden nogen af mine drenge. Det er vildt så meget, der kan ske på så få år. Mit og Heines parforhold har haft mange op- og nedture det sidste år, men jeg håber og tror på, at vi starter det næste år ud på en god måde, hvor drengene og vores indbyrdes samarbejde er i fokus. 
Med hensyn til bloggen fortsætter den på sit nu 4. år, men jeg leder efter et nyt og mere passende navn, så jeg kan få købt eget domæne, og jeg håber selvfølgelig, at I følger med til det nye sted. Det er ikke min mening, at der skal gå så lang tid i mellem indlæggene, men min computer er stået af, og det er nærmest helt umuligt at lave ordentlig opstilling i indlæggene fra ipaden – i hvert fald så længe jeg er her på blogspot, så jeg er lige lidt udfordret, selvom der ellers ligger en håndfuld indlæg klar til udgivelse til jer. 
I ønskes alle et rigtig godt nytår! 

1 kommentar

  • Ja, det er har godt nok været et vildt år for dig og jeres lille familie. Jeg håber og ønsker, der kommer mere ro på i 2015 og at jeres drenge fortsat vil trives og være glade.

    Rigtig godt nytår til jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er børnenes fest